Instagram
Follow me

Cine sunt – Simona Danciu
874
page-template-default,page,page-id-874,page-child,parent-pageid-72,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / instagram / Cine sunt

Ðraga cititorule,

deoarce nu m-am prezentat pana acum, o sa incerc sa fac asta în momentele care urmeaza…

Numele meu este Simona si locuiesc într-un oras vesnic tanar, si anume Cluj-Napoca .De origine sunt dCine suntin Bistrita, un oras foarte frumos în care ma reîntorc cu placere de fiecare data cand am ocazia.

Despre mine ar fi multe de spus, insa poate, daca o sa ai vreodata  ocazia sa ne cunoastem, o sa ma descoperi în întregime. Sunt o fire rebela, careia nu i place sa tina cont de reguli, pentru ca stiti  si voi,”rules are made to be broken !”and Dalai Lama said :” know the rules well, so that you may break them effectively”! (one of my fav’ quotes ).

Pot spune ca nu sunt o persoana  tocmai usor de inteles. ( cred ca din cauza zodiei ! haha ).Sunt o fire contradictorie, avangardista, visatoare, simpla si în acelasi timp foarte creativa, usor bipolara, si mereu plina de energie !

Am decis sa revin în lumea blogului, deoarece,  cum ziceam si în primul articol, cu cat citeam mai mult, se reaprindea flacara  dorintei de a scrie tot mai tare !

Pasiunea pentru scris s-a dezvoltat undeva în clasele 8-9 datorita profesoarei mele dragi de limba  româna, care la vremea respectiva  ne stimula creativitatea si ne dadea niste provocari foarte misto pe atunci . Cea mai frumoasa amintire care imi vine momentan în minte este cea de la sfarsitul clasei a8-a, cand ne-a pus sa transpunem în teatru opera  iubitul scriitor I. L . Caragiale”O scrisoare pierduta.” A reusit sa creeze o echipa si sa ne motiveze sa ne transpunem în pielea personajelor. A iesit foarte frumos..eu pe atunci aveam de interpretat pe Cetateanul Turmentat ( haha ! ).

Asadar, sa revenim la ale noastre. Am decis sa fac asta deoarece ma atrage Si imi place foarte mult domeniul acesta. O sa gasesti un blog diversificat care o sa atinga mai multe subiecte deoarece sunt o fire excentrica, careia nu i place sa se ghideze dupa un anume tipar. Imi place sa fiu eu, originala, simpla, câteodata deschisa dar niciodata o umbra ! Cred ca fiecare dintre noi avem acel ceva unic, care emana cumva o energie proprie. Dupa parerea mea degeaba încerci sa copiezi pe cineva pentru ca nu vei fi niciodata acea persoana! Asa ca ai curajul sa fi tu insuti! Iti las aici si un motto care sa te ajute :”Daca nu iti cunosti limitele, defineste-le! / Daca le cunosti, depaseste-te !”-Adrian Moisei.

Imi place mereu sa descopar lucruri noi, sa intalnesc oameni noi, sa împartasesc idei si opinii si totodata, iubesc frumosul. Aici ma refer la frumosul acela care insipira eleganta, suavitate si totodata mister..nu la acela de vulgaritate dupa care se  ghideaza unele.

Imi place foarte mult sa stau în fata camerei de filmat si totodata, în spatele ei. In urma cu ceva ani datorita prietenului meu, artist fiind, am descoperit pasiunea pentru filmat.Lucra la un videoclip iar cameramanul avand ceva probleme, mi-a propus sa il filmez eu. Bineinteles ca am acceptat provocarea si dupa foarte multe reprosuri si stres si comentarii am reusit în cele din urma sa imi dau seama  cum |” trebuie sa iau  cadru “|.Daca ma întrebati pe mine, personal, va spun ca este foarte greu sa fi cameraman deoarece, fiecare persoana are o anumita parte a fetei si anumite poztii în care se simt bine si pe langa asta trebuie sa iti dezvolti o anumita  viziune asupra cadrului si sa profiti de toate elementele, focalizare, cadru sus,jos,detalii…(o sa va povestesc mai multe într-un articol si chiar un vlog de ce nu ? ).

Iubesc animalele, in special caii, cainii si tigrii, iar visul meu de mica a fost sa am un catel…insa datorita  vietii haotice si a programului foarte incarcat nu as putea sa-i dedic suficient timp si sa ma ocup în totalitate de el…dar poate candva, mosul o sa isi aduca  aminte de mine si o sa  primesc în ghetute un ghemotoc de catel, gata gata sa i fiu stapana!

Cam atât despre mine…o sa va povestesc mai multe în urmatoarele articole si pe parcurs, deoarece ma asteapta o aventura plina de emotii parfumate si povesti interesante, care poate o sa va fie de ajutor sau poate o sa va inspire !

Inchei prin a spune ca, daca ai nevoie de o parere, un sfat sau poate o vorba buna, sunt aici pentru tine !

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.