Instagram
Follow me

Primavară-n Toamna – Simona Danciu
17979
post-template-default,single,single-post,postid-17979,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Lifestyle  / Primavară-n Toamna

Primavară-n Toamna

„Toamna este a doua primăvară când fiecare frunză este o floare. ” Albert Camus

Salutare primăvara-n toamna! Iubesc aceste două anotimpuri și ambele sunt într-o antiteză perfectă care se împletește în prosperitate. Este toamnă în toată regula… .

Sfârșitul lui Octombrie, începutul  lunii noiembrie stârnește în mine un zbucium de emoții, fiori reci și bucurii, sentimente regăsite prin prisma multitudinii de vitamine, fără de care nu mi-aș putea începe ziua. Toamna parcă te îndeamnă să ieși în natura…e atât de plăcut să te plimbi prin covorul de frunze ruginii și spectacolul oferit de acestea la o adiere ușoară de vânt!… chiar daca ploua, fă-ți curaj și ieși afara ! Și ce daca e mai rece ?? Învață să fi precaut și imunizează-te, caută o haina mai groasa sau o pelerina de ploaie în garderoba și ieși la o plimbare…sau, o alta varianta ar fi mașină. Indiferent ce alegere vei face tot te vei bucura de spectacol! Pentru mine este anotimpul perfect care instriga la meditație, melancolie, visare…ceata dimineții, mirosul roadelor  proaspăt culese, răsăritul și apusul…doua momente absolut superbe…Soarele blând accentuează cu adoare culorile arămii ale naturii și da naștere unui cadru feeric, desprins din povesti parca..În urma cu ceva vreme, toamna nu se numără printre anotimpurile mele preferate, deoarece mă lua mereu prin suprindere cu cate o răceală, și, cui i place să fie răcit? Însă, iată că a reușit în cele din urma, să se încadreze în preferințele mele. De ce? Datorita Springfarma!

SpringFarma este o farmacie online unde se găsesc o varietate de produse la preturi avantajoase. Detalii despre farmacie aveți în videoclipul de mai jos, care descrie într-un mod foarte creativ și original o farmacie online, de încredere , cu oameni profesioniști.

Când vine vorba de sănătatea noastră este ideal să fim pe cât se poate de precauți și să alegem să prevenim decât să tratăm. Mereu tind să optez, să acord o atenție deosebită îngrijirii, în special a imunitătii, deoarece cu cât eșți mai bine imunizat, cu atât eșți mai puțin expus la îmbolnăvirea organismului cu diverși microbi.

Când vine vorba de propria persoană, aleg mereu să mă pun pe primul loc. Așa cum șțiți, de câțiva ani, am început să acord o atenție deosebită, produselor pe care le folosesc. Mă ghidez mereu după produse de calitate, BIO, certificate pe piață, care respectă anumite standarde ale calității .Auzim din ce în ce în mai des, că marea majoritate a consumatorilor, tind să opteze pentru produse bio, fie că este vorba despre o varietate larga de alimente ajungând până la produse de îngrijire sau cosmetice.Cei mai mulți consumatori vor să fie naturale, pentru a evita anumite ingrediente care produc reacții și care pot fi dăunătoare pentru organism, neștiind de fapt care este diferența dintre NATURAL și BIO.

Conform unor studii și cercetări, produsele “naturale” ascund în spatele etichetei ingrediente precum parabenii, petrochimice dar și unele substanţe chimice cunoscute care sunt permise în mod legal în produsele de îngrijire personală. Unele substanţe cancerigene, cum ar fi formaldehida şi conservanţi cu eliberare de formaldehidă, sunt frecvente în produsele de îngrijire personală, în timp ce altele sunt mai puţîn frecvente dar sunt dăunătoare pentru organism și care folosite pe termen lung, pot favoriza riscul apariției de cancer.

Ce înseamnă BIO ?

În primul rând, spre deosebire de produsele “naturale”(care nu sunt certificate în laboratoare specializate) produsele cosmetice Bio sunt certificate de către un organism competent , care activeză legal și respecta normele impuse de către uniunea europeana. Produsele bio se diferențiază de cele “naturale” printr-o siglă, ce trebuie regăsită pe ambalajul produsului cosmetic, fiind necesar să fie însoțit de logo-ul organismului certificator. Prezenta siglei și a logo-ului, atesta faptul că toate ingredientele din componenta produsului au fost verificate și certificate de către un organism competent. Deasemenea, un produs Bio are un termen de valabilitate mult mai mic decât celelalte produse. Termenul de valabiliate variază intre 3 și 6 luni .Vă întrebați de ce ? Ei bine, tocmai datorita faptului că aceste produse sunt conservate cu ajutorul conservanților de origine vegetala.Un produs certificat Bio trebuie să aibă pe ambalaj următoarele mențiuni : fară parabeni, fară siliconi, fară coloranți sintetici, fară parfumuri de sinteza, fară PEG sau PPG, fară parafina și NU ESTE TESTAT pe ANIMALE.Un produs Bio, care corespunde reglementarilor, trebuie să aibă întotdeauna un parfum agreabil, deoarece în cazul lor, nu se folosesc parfumuri sintetice. Mirosul sau parfumul trebuie să fie discret, deoarece este dat de uleiurile esențiale care sunt prezente în compoziția produselor.

Am ales să îmi sporesc imunitatea cu ajutorul produselor de la SpringFarma, și am ales :

 1. În primul rand să consum cât mai multe fructe și legume de sezon, bogate în vitamine și minerale.
 2. Mișcare zilnica cel puțin o ora pe zi
 3. Suplimente naturale pe baza de plante și ceai pentru a spori imunitatea

Am ales :

ORGANIC INDIA IMUNITY | IMUNOMODULATOR NATURAL

ORGANIC INDIA CEAI TULSI (BUSUIOC SFANȚ) CEAI VERDE;ANTISTRES NATURAL & VITALIZANTLA CABINE – FLASH HAIR BOTOX KERATIN FIOLE PENTRU PAR, 7*5 ML

Pun un preț mare pe imunitate și de aceea este foarte important pentru să fiu imunizata și să previn răceală și gripa dar și elimin stresul și să îmi vitalizez organismul în acestsa anotimp.

ORGANIC INDIA IMUNITY | IMUNOMODULATOR NATURAL

 • stimuleaza natural sistemul imunitar
 • revitalizeaza organismul
 • sustine procesul natural de detoxifiere
 • combate stresul
 • accelereaza recuperarea în cazul răcelilor, gripelor și infecțiilor tractului respirator

intareste răspunsul imun în cazul infecțiilor, dar și la radicalilor liberi, a toxinelor și a stresului sustine funcționarea optima a ficatuluiAm optat pentru acest produs deoarece nu conține organisme modificate genetic și nu sunt folosite în niciun stadiu al producției pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice.

ORGANIC INDIA CEAI TULSI (BUSUIOC SFANȚ) CEAI VERDE;ANTISTRES NATURAL & VITALIZANT

 • reduce stresulare efect benefic în stările de anxietate
 • are un efect calmant asupra sistemului nervosimbunatateste stea psihicaeste bogat în antioxidanti
 • echilibreaza metabolismulsustine sistemul imunitar
 • confera energieeste puternic adaptogen

Al doilea produs ales este ceaiul, deoarece în India, Tulsi este considerat a fi „Regina Plantelor Medicinale” care are putere vindecătoare. Ceaiul verde din compoziție reprezintă una dintre cele mai sănătoase alternative pentru energizarea și vitalizarea organismului.

LA CABINE – FLASH HAIR BOTOX KERATIN FIOLE PENTRU PAR, 7*5 ML

restructureaza fibrele parului.

oferă protecție termica împotrivă temperaturilor ridicate.reduc instantaneu efectul frizzing.

Fiolele La Cabine pentru par care restructurează fibrele de keratina, protejandu-l de agresiunile externe, reparandu-l și reducând riscul de rupere.

Asemenea unei albinuțe harnice, am profitat de Black Friday la SpringFarma  și am ales tot ce e mai bun pentru organismul meu de la SpringFarma. Așadar, vă provoc dragilor să vă bucurați de și voi de o primăvara-toamnă în toată splendoarea ei cu SpringFarma!!!

P.S acest anotimp se numără printre favoritele voastre ?

Love, S

 

Articol scris pentru SuperBlog.ro si SpringFarma

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.