Instagram
Follow me

Tips & tricks esențiale despre bijuteriile cumpărate online – Simona Danciu
17904
post-template-default,single,single-post,postid-17904,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Lifestyle  / Tips & tricks esențiale despre bijuteriile cumpărate online

Tips & tricks esențiale despre bijuteriile cumpărate online

Primul lucru la care trebuie să fi atent când faci cumpărături mai deosebite, cum ar fi coliere, brățări, cercei, inele sau alte produse mai prețioase, chiar și parfumuri, trebuie să verifici câteva detalii esențiale, astfel încât să te alegi cu o investiție profitabilă pentru ambele părți.

După cum știm cu toții (că femeile mereu au fost iubitoare de ce e frumos și elegant) nu e un secret faptul că bijuteriile se afla pe lista preferatelor fiecărei. Acestea oferă un anumit fler, o anumită eleganta și rafinament. Designerii au creat de-a lungul timpului tot felul de modele de bijuterii, de la cele mai sofisticate până la cele mai minimaliste, care pot fi admirate cu acuratețe și splendoare în vitrinele magazinelor, iar mai nou s-au mutat și în online. Însă trebuie să avem foarte mare atenție, să verificam cu atenție anumite detalii, astfel încât să te alegi cu o bijuterie de calitate, evitând să cumperi un fake.

Iată câteva detalii după care să te ghidezi atunci când faci cumpărături online și achiziționezi bijuterii:

Caută aceleași modele de bijuterii în mai multe magazine

Daca ți-a plăcut o piesa, fie o brățară, sau poate un lănțișor, chiar și un model de cercei, caută să fi atent la ” head ”text și acuratețea textului pentru site), inclusiv la corectitudinea gramaticala, deoarece s-ar putea să dai peste niște magazine fake, sau fantoma chiar, iar tu nu vrei să pățești asta. Daca găsești mai multe modele la preturi diferite înseamnă că aceștia fie nu sunt originali, fie nu sunt realizați din metale prețioase. De obicei, magazinele au propriile lor modele unicate, așa iți vei da seama cu ușurință.

Ai grijă să compari prețurile

Daca dorești să iți achiziționezi o bijuterie cu pietre prețioase, online, trebuie să ai foarte mare grija și să acorzi o atenție deosebita preturi și la ofertele din magazinele virtuale. De obicei, bijuteriile care conțin pietre prețioase și sunt create din metale prețioase, sunt în general mai scumpe decât cele realizate din metale neprețioase sau de calitate inferioara. Ar fi indicat să eviți cele cu preturile mai ieftine, deoarece s-ar putea să achiziționez un bun fără valoare la un super preț.

Certificatul de autenticitate

Bijuteriile autentice vin întotdeauna însoțite de un certificat de autenticitate, care oferă anumite detalii despre produs. În cazul bijuteriilor cu pietre prețioase, cum ar fi diamantele de exemplu, acest certificat este emis de IGI, cea mai cunoscuta instituție specializata de pe piață bijuteriilor și al pietrelor prețioase. De exemplu daca comanzi un inel de argint cu diamant, acesta ar trebui să fie însoțit de un certificat unde vei regăsi toate elementele specifice diamantului (culoarea, tăietura, claritatea și greutatea în carate a diamantului respectiv).

Deci daca optezi sa cumperi bijuterii online, este necesar sa ceri si un certificat de autenticitate, pentru a putea evalua si certifica calitatea acestuia. In lipsa acestuia riscați sa fiți păcăliți iar in loc de un produs calitativ să vă alegeți cu un produs fara valoare, sau sa fiți trași in țeapă.

Diferența dintre bijuteriile autentice și cele placate

Când vine vorba de cumpărături online, trebuie să știi să faci diferență dintre un inel de argint, un colier de argint sau chiar cercei din argint și unul/unii placați.

Bijuteriile certificate sunt stanțate cu 925 sau s925. S înseamnă ”Sterling Silver” , un aliaj de argint și alte metale. Numărul indica cantitatea de piese din argint din 1000. S925 ne spune că ceva consta în 92.5\%din argint și 7.5\^ provine din alte metale.

Toate bijuteriile din argint trebuie să aibă o ștampilă pentru a-l identifica că argint pur, conform unor ceriite ale legii. Trebuie însă, să fim atenți la „ argintul chinezesc” care este de obicei nichel sau cupru cu o acoperire argintie sau suflat cu argint.

Personal, optez pentru shopping-ul online, de pe site-ul celor de la https://www.indira.ro/ deoarece sora mea locuiește în Islanda și adora bijuteriile din argint. Pentru ea, o bijuterie de argint cadou, este un lucru foarte important, datorita miilor de kilometrii care ne despart. Beneficiul shopping-ului online este faptul că prin intermediul link-urilor și al fotografiilor poate să opteze pentru orice dorește, (inele din argint https://www.indira.ro/c/inele/ cercei https://www.indira.ro/c/cercei/ , sau coliere în argint https://www.indira.ro/c/coliere/ ), scutind-mi astfel riscul de a opta pentru o bijuterie care să nu fie pe placul ei, și totodată mersul la magazinul fizic. Cadourile de la INDIRA sunt excelente deoarece vin împachetate foarte frumos, însoțite de certificate, care iți oferă certitudinea unei achiziții certificate.

Voi după ce vă ghidați când alegeți să faceti cumpărături online?

Articol scris pentru SuperBlog.ro si INDIRA

Love, S

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.