Instagram
Follow me

O sesiune de consultanță ține neplăcerile la distanță – Simona Danciu
17822
post-template-default,single,single-post,postid-17822,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Lifestyle  / O sesiune de consultanță ține neplăcerile la distanță

O sesiune de consultanță ține neplăcerile la distanță

Proaspăt căsătorit/a? Te muți de la bloc la casă, sau, pur și simplu te gândești să renovezi ? Nu ai idee cu ce să începi la amenajarea aparatamentului ? Îți recomand cu mare încredere să alegi
 Vindem-Ieftin.ro .
Cât de dinamică este piața materialelor de construcții? Prețurile cresc de la o zi la altă, iar unii furnizori semnalează probleme cu stocurile simultan cu apetitul oamenilor de a se mută de la bloc la curte sau de a-și renova locuința.

Cine este alături de ține când construiești?

Pentru cei care nu știu, Vindem-Ieftin.ro este primul market network din domeniul materialelor de construcții, Casă de Comenzi Vindem-Ieftin.ro,care îți întinde o mână de ajutor, iar într-un domeniu unde nimeni nu este de partea ta, și toți îți vor doar banii, consultanții VinemIftin.ro devin prietenii tăi.
Acest market network reprezintă un concept UNIC pe piața materialelor de construcții din România, alternativă la comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri.

De ce beneficiezi alegând să lucrezi cu cel mai mare market network?

Scurtează lanțul clasic fabrică-client la nivel național, reducând costurile cu până la 10-15%, și le oferă materiale de calitate.

Prin ce se diferențiază:

 • CONSULTANȚA-PREȚ-CALITATE;
 • Sunt ONLINE tot timpul pentru clienți;
 • Consultanții lor sunt dedicați prin prisma faptului că operează în vânzări tehnice;
 • Beneficiezi de un grup VIP pentru clienții care doresc să opteze pentru consultanță prioritară.

Iată de ce avantaje ai parte la achiziția de materiale de construcții prin Vindem-ieftin.ro:

 • Cumperi totul dintr-un singur loc și astfel poți câștiga timp și economisi bani
 • Nu mai alergi după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri;
 • Compari ofertele de la alți furnizori și te asiguri că primești cele mai bune prețuri;
 • Beneficiezi de consiliere gratuită dacă ai nevoie de informații suplimentare despre produse
 • Marfă se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la client în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite
 • Riscul la achiziție este zero – drept dovadă, multitudinea de recenzii video de la clienții Vindem-Ieftin.ro
 • Se pot verifică sutele de recenzii și clienți mulțumiți, accesând link-ul de mai jos :
   https://vindem-ieftin.ro/recenzii-video/

Unul dintre motivul pentru care am ales să împărtășesc povestea  prietenilor mei este pentru că toți mai mulți tineri proaspeți căsătoriți, sau care optează să se mute de la bloc la casă, sau, doar se gândesc să renoveze, se bat de stresul amenajări , renovări sau construirii unei locuințe.

Stresul generat de amenajarea unei locuințe poate creeate momente complesitoare, discuții contradictori între parteneri, stări de angoasă, nervi, frustarea sau chiar situații de nedepășit.

De multe ori luarea unei decizii în privința materialelor de construcție pot creea găuri finainciare sau amprente uriașe în bugetul de economii.

Multitudinea de alegeri pe piață, traficul , restricțiile datorate pandemiei, varietatea prețurilor, lipsa experintei, necunoașterea materialor și a procedeelor de amenajare pot aduce mari dificultăți.

Am ales să va spus povestea prietenilor mei proaspeți căsătoriți și în devenire părinți pentru  : superblog2021 

Așadar ,Iată de ce noi va  recomandăm cu drag vindem-ieftin.ro

Prietenă mea Adelina și Ionuț după căsătorie au Primit cadou din partea părinților un apartament de 72 de m pătrați . Adelina, gravidă fiind, a apelat la ajutorul meu în ceea ce o privește, alegerea atât a tencuielilor decorative cât și la produse pentru amenajarea interioară a imobilului. Apartamentul este la stadiul semifinizat. Cu alte cuvinte sarcina de alegere a  materiale de construcție pentru finalizarea și amenajare: alegerea parchetului, lavabilul, mobilierului, instalatilor sanitare și electrice, aparatele electrictrice le -au revenit tinerilor proaspeți căsătoriți. Prieteni mei la fel că noi toți și-au dorit enorm să mult amenajeze propria  locuința după cu bun gust, astfel încât să se armonizeze frumos și să creeze o atmosfera și o amiantă cât mai cozy, atât pentru ei, cât și pentru micuțul lor, dar să fie și primitor și spațios pentru vizitatori (inclusiv criticii pariti și respectiv socrii),dar și să aibă parte de confortul oferit de calitatea produselor funcție de veniturile generate.

De aceea , le-am propus o sesiune de consultanță, unde cu ajutorul echipelor și a specialiștilor, Adelina și Ionuț, au găsit o echipa extrem de bine organizată, cu simt al calității și avanarsti, asftel încât și-au creat locuința visurilor, cu un efort minim, stres puțin, iar Adelina s-a putut bucură de o sarcina ușoară, uitând de toate grijile.

De aceea dragii mei, Va spun sincer că :O sesiune de consultanță ține nepacerile la distanță!

Sper să va ajute și pe voi și să ne revedem sănătoși !

Love, S!

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.