Instagram
Follow me

Toamna aceasta vine cu Superprovocari de la SuperBlog! – Simona Danciu
17796
post-template-default,single,single-post,postid-17796,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Lifestyle  / Toamna aceasta vine cu Superprovocari de la SuperBlog!

Toamna aceasta vine cu Superprovocari de la SuperBlog!

Hello Dears!

“E Toamna nebun de frumoasa la Cluj”- Badescu, Horia.

Asa cum stiti deja, iubesc toamna in toata splendoarea ei. Dupa parerea mea, este cel mai fermecator anotimp, invaluit in mister si bogat in peisaje spectaculoase.

Odata cu venirea ei, incep zilele mai cozy, culesul roadelor, maratoanele de seriale si pentru cei care sunt mai interactivi, provocarile. Zilele acestea, am dat intamplator peste un concurs organizat de cei de la SuperBlog. Deschisa fiind provocarilor, in special celor bazate pe creativitate, m-am decis sa particip.

Pentru cei care nu stiu, SuperBlog, este una dintre cele mai longevive si antrenante competitii. Daca vrei si tu sa intri in competitie o poti face aici : cum participi?

Sunt gata de o noua provocare si sper sa fiti alaturi de mine in aceasta aventura. Sunt sigura ca o sa fie o experienta frumoasa, presarata cu multe provocari misto.

Asadar, WISH ME LUCK !

Love,

S!

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.