Instagram
Follow me

Good by 2020! Welcome 2021! – Simona Danciu
17743
post-template-default,single,single-post,postid-17743,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Ganduri  / Good by 2020! Welcome 2021!

Good by 2020! Welcome 2021!

Cand spun anul 2020 ma incearca un amalgam de ganduri si de sentimente.

2020 Iti aduci aminte ca la inceput ne-ai promis un nou start si cu totii am pasit cu incredere inainte?

Ne-ai dat tuturor sperante, asteptari si vise…Ca in oricare inceput de an nou am pasit cu incredere si optimism, urmand ca mai tarziu sa ne iei prin surprindere si sa ne zdrobesti rand pe rand dorintele si avantul tuturor.

Am ajuns aproape de linia de finish si la cateva zile distanta la a ne lua ramas bun. Daca stau putin si incerc sa fac o introspectie as avea sa iti reprosez foarte multe insa in acelasi timp, paradoxal, sa iti multumesc atat pentru timpul si pauza acordata, cat si pentru lectiile invatate parcurgand zi de zi traseul presarat de catre tine.

Daca ar fi sa te descriu in cuvinte ai fi un OXIMORON cu o mare incarcatura emotionala, invaluit in mister si total imprevizibil. Ai fost intr-o antinteza atat de perfecta, incat nu as putea sa te cataloghez ca fiind bun sau rau, dar cu siguranta ai fost deosebit.

Ai reusit sa te evidentiezi prin noutate, prin inovatie si prin faptul ca ne-ai impins sa ne depasim fricile, baierele, sa ne disciplinezi si sa ne areti lucrurile care sunt cu adevarat importante. Prin aceasta pandemie, ai reusit sa ne faci sa realizam, chiar daca fortat, ca totul in jurul nostru este temporar. Tot ce societatea si sistemul ne-a facut sa credem ca ne sunt necesare si de neinlocuit precum : job-ul, mall-urile, filmele, petrecerile, festivalele si tot ce tine de societate au palit. Am invatat sa traim fara ele si sa ne dam seama ca lucrurile cu adevarat importante si care ne aduc fericire (nu una temporara) nu tin de bunuri materiale. Sunt trairile, starile si emotile, acele vibratii care ne fac sa ne simtim in siguranta, care sunt numite : acasa, familie si iubire.

2020 as putea spune ca ne-ai disciplinat, ne-ai dat multe lectii, ne-ai aratat ce inseamna sa avem grija de noi, de sanatatea noastra si cat suntem de fragili si expusi. Cat de tare uitam ca suntem muritori si ne indepartam de adevar , lasandu-ne furati de aparente si de iluzii.

A fost un an in care am pierdut multe dar am castigat lectii importante de viata. Cu totii am mers inainte inconjurati de frica, nesiguranta si incertitudine.

Ai avut un parcurs plin de valuri, de schimbari majore, de pierderi dar si de castiguri. Ne-ai adus si zambete si sperante, dar ne-ai furat si suflete si ne-ai lasat cu lacrimi in ochi. Dar tu sa stai linistit 2020, caci vei ramane cu siguranta mult timp in amintirile noastre. Ne-ai invatat sa apreciem fiecare eveniment, sa fim responsabili si sa nu uitam de noi.

Ne-ai dat lectii importante de viata, ne-ai pus fata in fata cu avangardismul si ne-ai aratat ca se poate. Fiecare si-a tras concluziile conform trairilor si ne-ai calauzit pasii spre noi inceputuri, spre noutate, spre tehnologie si adaptabilitate.

Acum ca ne apropiem de sfarsit nu as putea spune ca imi e greu sa ma despart de tine, dar asa cum ai fost, mi-ai aratat iarasi ,ca nu trebuie sa ne pierdem sperantele, sa ne fie frica de noutate si de noi inceputuri. Am avut foarte multe de invatat de la tine si iti multumesc pentru asta..Nu regret ca te parasesc, insa iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat!

Din pacate 2020, timpul nu iarta pe nimeni, nici macar pe tine Timpule, asa ca, sa nu fi trist, caci vei ramane doar o amintire si un sfetnic bun.

Vezi tu, ne-am invatat lectiile si acum 2021 se apropie cu pasi repezi, dandu-ne aceleasi sperante si vise, pe care ni le-ai dat si Tu la inceput ! Sa nu fi tist, caci vei ramane un an memorabil si pentru intreg mapamondul ai insemnat ceva!!

Acum pe sfarsit tot ce ne poti da, este speranta si avant in anul care vine. Asadar 2020:

Ramai cu Bine !!

Love, S !

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.