Instagram
Follow me

#INAPOI LA UMANITATE #IMPREUNA VOM REUSI! – Simona Danciu
17715
post-template-default,single,single-post,postid-17715,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Ganduri  / #INAPOI LA UMANITATE #IMPREUNA VOM REUSI!

#INAPOI LA UMANITATE #IMPREUNA VOM REUSI!

Salutare tie cititorule,

Asa cum Te-am obisnuit, o sa fiu transparenta si voi face un apel care TINE, cu rugamintea sa spui mai departe, sa distribui mai departe si sa aplici chiar TU pentru a TE convinge. Fii un Exemplu!

Prin intermediul acestui articol fac un apel la #UMANITATEA din TINE !

Datorita acestei pandemii, #COViD 19, am ajuns sa traim vremuri pline de frica, teama si incertitudine. Ne este teama de necunoscut si nu stim cum sa REACTIONAM.

Daca ma intrebati pe mine, dupa umila mea parere, va voi spune cam cum stau lucrurile:

Trebuie sa ne TREZIM LA REALITATE!!!

In aceste vremuri urmeaza sa ne infectam in masa, sa ne moara parinti, copii, rude, prieteni si apropiati, vor pica afacerile micilor antreprenori sa elimine concurenta, se vor destabiliza pietele, vom suferi de depresie, anxietate, rata infractiunilor va creste si vom ajunge niste salbatici gata sa ne dam in cap pentru o bucata de paine din cauza foametei, din cauza panicii, a fricii si a haosului care se va crea prin activarea instinctului de SUPRAVIETUIRE, daca nu ne #MOBILIZAM!

Nu spun ca acest VIRUS NU exista, nu ma intelegeti gresit, insa se profita la greu de pe urma lui, pe fondul incertitudinii noastre, a fricii. Ne distrag atentia exact cum magicienii o fac pentru a ne manipula si sa nu ne da seama ce se intampla!!

Ce putem face???

Daca vrem sa SUPRAVIETUIM si sa REZISTAM trebuie sa CONSTIENTIZAM ca PUTEREA se afla in mainile NOASTRE. Daca suntem conectati vom produce o reactie in lant. Noi, oamenii de rand suntem consumatorii, noi oamenii de rand sustinem MARILE industrii prin CUMPARATURI, noi suntem economia, noi suntem adevarata PUTERE. Noi, oamenii din diferitele paturi sociale.

Nu trebuie sa consumam in masa si cantitati industriale, putin, cat sa mearga economia, cat sa reziste afacerile si sa ne permita TUTUROR sa SUPRAVIETUIM!!

Cum sa ne aparam???

Daca sunteti un pic atenti va veti da seama ca suntem manipulati. Vorba aceea: ” Mintim poporul cu Televizorul.”

Mass-media ne induce frica, panica, eroare, confuzie.

Devenim pioni pe o tabla de sah. Ei sunt producatorii, noi consumatorii ! Puterea se afla in mainile NOASTRE si este momentul sa REALIZAM acest lucru. Ca sa #REZISTAM trebuie sa:

●Nu ramanem izolati! Ne continuam activitatile !

Daca vrem sa ne intalnim, sa o facem in grupuri mici si restranse. Sa ne ajutam reciproc, sa ne mentinem sanatatea mentala.

●Sa nu lasam sa ne destabilizeze economia, piata si sa ne sustinem reciproc!

Cum?

Daca ai cunostiinte, prieteni, rude care au afaceri sau restaurante, care presteaza servicii, indiferent de natura lor, mecanici, croitori, cofetari, bucatari, cosmeticiene, coafeze, persoane care fac dulceturi, branzeturi sau orice sustineti-i !!

VETI EVITA ASTFEL -> MALL-URILE, SUPERMARCHET-URILE SI ZONELE CU ADEVARAT AGLOMERATE UNDE RISCUL DE INFECTARE CRESTE CONSIDERABIL!!

INTALNIRI MICI-> PERICOL DE INFECTARE MAI MIC

TREBUIE SA NE PROTEJAM PE NOI in primul rand, pentru a putea sa-i protejam pe cei dragi!

Este TIMPUL sa fim RESPONSABILI!!! DOAR #IMPREUNA VOM REUSII!!

Haideti sa reinvatam sa ne ajutam, sa ne TREZIM UMANITATEA din noi!! Sa ramanem conectati, serviciu contra serviciu, sustinere, suport, reciprocitate, corectitudine, adevar!!

Restrangem cercurile, dam dovada de responsabilitate, ne imbracam mai gros, ne mentinem sanatosi, purtam masti, avem grija la IGIENA, consumam responsabil si dam exemplu de UNITATE!!

DRAGILOR ESTE TIMPUL sa ne TREZIM!

Daca nu ne mobilizam se va produce inevitabilul: ne vom infecta in masa, vor pica afacerile, se vor destabiliza pietele, vom suferi de Depresie, anxietate. RATA criminalitatii si a infractiunii va creste, se va crea FOAMETE, PANICA si un HAOS COLOSAL !

Ei vor Rezista, NOI vom pica. E Timpul sa ne TREZIM! PUTEREA e a noastra, nu a LOR!!

#IMPREUNAREUSIM

Te voi ruga frumos sa distribui mai departe, sa le spui tuturor, sa te implici, sa ajuti, sa fii un EXEMPLU!

Instrig la bunatate, adevar, sinceritate, umanitate!!

#FI UN EXEMPLU! #INCA SE POATE #IMPREUNAREZISTAM

VA MULTUMESC !

With love,

S !

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.