Instagram
Follow me

Miss Sparkle LipGloss by Farmasi – Simona Danciu
17581
post-template-default,single,single-post,postid-17581,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Beauty  / Miss Sparkle LipGloss by Farmasi

Miss Sparkle LipGloss by Farmasi

Hello dears,

Cu ocazia aniversarii unui an de cand Farmasi a revenit in forta pe piata, a avut loc lansarea setului special Blogger Miss Sparkle.

De la revenirea pe piata a brand-ului Farmasi, pot spune ca au adaugat o multitudine de produse noi, multe dintre ele foarte bune si la preturi avantajoase. Printre produsele mele preferate se numara rujurile, care au o textura cremoasa si diferite finish-uri, sunt rezistente si arata super pe buze.

Noile gloss-uri sunt concepute special pentru a reda un plus de stralucire si volum buzelor, sunt perfecte pentru a-ti rasfata buzele intr-un mod natural si stralucitor.

Setul contine patru nuante delicioase create special pentru zilele toride de vara, cu ajutorul carora iti vei putea pune in evidenta frumusetea buzelor, de la nuante delicioase de roz pana la tente indraznete de rosu sub denumirile:

01- Bittersweet, 02-Bubblegum, 03- Honey Pot și 04 -Berry Much 

Formula sa este una lichida, non-lipicioasa, care hidrateaza eficient buzele si le ofera un efect de buze mai pline. Cu ajutorul particulelor sclipitoare poti crea un look jucaus dar si de efect, perfect pentru zilele de vara.

Asadar daca iti doresti sa stralucesti, purtand un gloss lejer pe buze nu ezita sa incerci noile gloss-uri, lansate in editie limitata, Miss Sparkle!

Indrazneste si tu sa stralucesti cu noile luciuri de buze !

Le gasiti pe : https://farmasi.ro

Love, S !

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.