Instagram
Follow me

Ai grija de sanatatea ta cu noul gel dezinfectant Gamarde – Simona Danciu
17605
post-template-default,single,single-post,postid-17605,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Beauty  / Ai grija de sanatatea ta cu noul gel dezinfectant Gamarde

Ai grija de sanatatea ta cu noul gel dezinfectant Gamarde

Cand vine vorba de sanatatea noastra este ideal sa fim pe cat se poate de precauti si sa alegem sa prevenim decat sa tratam.

De cand cu pandemia de Corona Virus, am ales sa acord o atentie deosebita ingrijirii, in special a mainilor, deoarece cu ajutorul lor atingem diverese suprafere si sunt mai expuse in raspindirea microbilor.

Pentru igiena si dezinfectareea mainilor folosesc gelul dezinfectant de la Gamarde. Acesta este un produs foarte eficient, este practic si economic.

Este foarte versatil deoarece poate fi folosit si fara apa, nu necesita uscare, deoarece se usuca sigur si dezinfecteaza eficient mainile fara a le dauna.

Textura sub forma de gel a fost creata special pentru a permite produsului sa se usuce pe maini si pentru a asigura eficienta optima a produsului.

Ca si ingredient activ este etanolul alaturi de un complex de uleiuri esentiale in arbore de ceai, geraniu, lamaie, menta, propolis si echinaceea, creat special pentru a combate coronavirusul.

Nu necesita clatire, ceea ce il face foarte versatil si poate fi utilizat de mai multe ori pe zi. Eu il folosesc si de 4-5 ori, aplic o cantitate mica de gel si imi masez mainile pana produsul este absorbit. Odata ce il folositi sa deveniti dependeti de acest produs. Va garantez !

Produsul il puteti gasi accesand link-ul
https://gamarde.ro/categorii/432-gel-dezinfectant-gamarde.html

Voi ce produse de igienizare a mainilor folositi ?

Love, S !

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.