Instagram
Follow me

Aștept “Momentul potrivit..” – Simona Danciu
823
post-template-default,single,single-post,postid-823,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Ganduri  / Aștept “Momentul potrivit..”

Aștept “Momentul potrivit..”

Hello dears,

Nu am mai scris demult un articol pe nisa draga draga mie si anume Ganduri. Ma bucur sa vad ca multi dintre voi imi apreciati gandirea si prin intermediul articolelor v-am patruns in suflet.

In articolul de astazi am ales sa dezbat un subiect de care cu siguranta fiecare dintre noi ne lovim, si anume, ca asteptam  “momentul potrivit”.

Fie ca este vorba de cariera, afaceri, schimbari majore in viata personala, sau pe plan profesional, cu totii asteptam acel “moment potrivit” sa facem ce ne-am propus.

Nu stiu câți dintre voi ati avut ocazia sa auziți sau sa rostiți aceste cuvinte:” Astept momentul potrivit sa investesc”, ..”Astept momentul potrivit sa imi creez o afacere”,”Astept momentul potrivit sa ma casatoresc”, “Astept momentul potrivit sa imi cumpar o masina”,’Astept momentul potrivit sa imi fac o casa”…etc, dar momentul potrivit parca intazie sa apara…Ei bine dragii mei, cei care asteptati momentul potrivit, aveti mare grija deoarece, daca tot asteptati momentul potrivit, va vor intrece altii care nu il asteapta.

Am asteptat si eu momentul potrivit pana intr-o zi cand am realizat ca momentul potrivit nu exista, momentul potrivit il creezi chiar tu !

Daca ne uitam mai îndeaproape oare chiar exista acel moment potrivit ? Cum se explica ? Cand si pe ce  baza de calcule vine acel moment potrivit ? Chiar exista ? Sau este creat de noi înșine ? Cand de fapt ne lasam ghidați de intuiție sau suntem satului de monotonie si ne luam inima in Dinți si spunem stop?

Momentul potrivit din punctul meu de vedere este acceptarea si sinelui si cunoașterea propriului eu. Acest moment este creat de fiecare in parte, cand împins de circumstanțele vietii se vede obligat sa ia o acțiune sau sa își accepte resposabilitățile. Este vorba de conștientizarea si cunoașterea sinelui si a propriei gândiri in acel punct cand percepi ca fiind ” momentul potrivit”.

Daca stam bine si analizam acest “moment potrivit” mereu este in directa legutura cu o schimbare majora in viata. Momentul Potrivit vine atunci cand esti dispus sa pierzi totul si risti pentru a ajunge la obiectivul propus.Din punctul in care ai decis sa schimbi rutina, sa iesi din monotonie si sa incepi sa lucrezi pentru realizarea visului tau, toate parca incep sa se alinieze si sa iti deschida calea spre realizare. Momentul potivit este momentul constientizarii si acceptarii, momentul in care depasesti faza de negare si incepi sa te redefinesti. Momentul perfect se concretizeaza din momentul in care iti urmezi drumul ales, iti asumi consecintele si nu ai regrete.

Frica de esesc si schimbare, ruperea de rutina si zona de confort sunt inamicii numarul 1 in calea obiectivelor. De ce de maine si nu de azi? De ce luna viitoare si nu luna aceasta ? De ce de Luni si nu de Miercuri ? Va spun eu, amanarea. Ne obisnuim si avem tendinta de a amana lucrurile care sunt importante pentru noi . De ce daca esti pe un contract te poti trezi la 5 dimineata, iniferent de cate ore ai dormit inainte cu  seara, dar daca ai ceva de facut pentru tine personal amani ?

Ne lipseste curajuj, dearece am fost crescuti cu perceptia gresita a faptul ca este un lucru rau sa dai gres. Nu!  Este unu lucru perfect normal, deoarece nimeni nu s-a nascut invatat, iar daca iti permiti sa gresesti iti vei da seama de ce anume ar trebui sa schimbi ca sa reusesti.

Momentul perfect depinde de o atitudine potrivita, de increderea in tine si de cat de mare si arzatoare e e dorinta ta de a reusi.

In momentul in care constientizezi ca tot ceea ce ti se intampla in viata este in legatura directa cu tine si alegerile tale, nu vei mai astepta momentul perfect ci ti-l vei creea tu !

Totul depinde de Tine! Creaza-ti momentul Perfect incepand de azi.

De ce de maine?

De ce sa alegi sa astepti, cand cheia e mereu la Tine ?

See you soon,

Love, Sy !

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.