Instagram
Follow me

Get the Look with BlueLash by Melkior – Simona Danciu
17215
post-template-default,single,single-post,postid-17215,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Beauty  / Get the Look with BlueLash by Melkior

Get the Look with BlueLash by Melkior

Melkior lanseaza oficial astazi, noul rimel BlueLash mascara.

Ceea ce imi place la Melkior este faptul ca sunt foarte creativi si suprind prin inovatie si avangardism. Se adapteaza cerintelor si nu inceteaza sa uimeasca de fiecare data.

De la lansarea rujului By Alexia, iata ca azi Melkior da startul look-urilor fresh, in culori vibrante si de vara cu noul rimel BlueLash.

I got mine, got yours?

De ce imi place la acest rimel?

Ei bine in primul rand, Melkior surinde din nou, placut ca de obicei cu ambalajul. Imi place ca este viu colorat si iese din clasicul ambalaj negru, reusind sa dea o nota de spontaneitate datorita bulinelor.

Culoarea este puternic pigmentata si vibranta si are rolul de a scoate in evdenta ochii, potrivindu-se oricui.

Fiind foarte pigmentat nu trebuie aplicate mai multe straturi, care incarca inutil genele, deci nu o sa ai probleme in ceea ce priveste aplicarea.

In ceea ce priveste periuta, este clasica si 2 in 1. Ofera un plus de volum si alungire genelor.

Il gasiti la un pret accesibil tuturor buzunarelor, si este super bine venit pentru un look indraznet de vara.

Trebuie sa recunosc, ca am ramas surpinsa intial, de noua lansare si ca nu am mai folosit rimel colorat din perioada adolescentina, dar cand am vazut cum arata pe gene si ce look-uri poti realiza, il consider ideal pentru un look indraznet de vara. Mai mult de atat, daca intrati azi pe site-ul celor de la Melkior, primiti si un fard de pleoape cadoul, pentru a completa look-ul.

Ce mai astepti?

Indrazneste sa iesi din anonimat cu noul BlueLash by Melkior!

Love, S !

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.