Instagram
Follow me

POSH vrea acasa! – Simona Danciu
17199
post-template-default,single,single-post,postid-17199,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Lifestyle  / POSH vrea acasa!

POSH vrea acasa!

Draga cititorule,

Deoarece nu pot sa strig dupa ajutor si nici nu ma pot intoarce acasa, fac un apel la umanitate sa ma ajutati sa ajung inapoi acasa la stapana mea iubita, Andreea!

Cine sunt?

Ei bine, numele meu este Posh, sunt un catel din rasa Thai Ridgeback. m-am pierdut sau am fost furat si de aproape trei saptamani, mai exact din 18 aprilie, din zona Corvinesti-Lechinta, judetul Bistrita-Nasaud. Daca ma vezi sau ma recunosti te rog din suflet sa ma ajuti sa ajung acasa la stapana mea, Andreea Tetean. Informatii despre mine poti sa dai la numarul de telefon: 0753073670! Mai mult decat atat stapana mea in disperarea de a ma gasii ofera si o recompensa de 2000 euro celui sau celei care ma ajuta sa ajung inapoi! Doar cu ajutorul tau pot ajunge acasa!

Ceea ce trebuie sa stiti despre mine este ca ma simt tare singur printre straini si imi e foarte dor sa ma intorc acasa la familia mea , unde ma simt iubit si protejat, unde am crescut si am fost educat sa fiu un catel cuminte si ascultator de stapana mea, careia i duc dorul in fiecare zi.

Sunt sigur ca dupa cum o stiu pe Andreea, nu va renunta sa ma caute, asa cum am promis si eu ca o voi apara si proteja si careia i-am jurat loialitate pana la sfarsitul zilelor.

Din cate am auzit, stapana mea ma cauta neincetat si nu e zi in care sa nu se gandeasca la mine! Am ajuns si la televizor si sper din tot sufletul meu de necuvantator ca ma vei ajuta sa ajung acasa!

Te rog sa ma ajuti sa ajung acasa,

POSH

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.