Instagram
Follow me

Shine Bright with Gamarde -Beaute Paillettee – Simona Danciu
825
post-template-default,single,single-post,postid-825,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Beauty  / Shine Bright with Gamarde -Beaute Paillettee

Shine Bright with Gamarde -Beaute Paillettee

Hello Dears,

Toate reprezentantele sexului frumos știm si avem trucuri care ne pun in valoare frumusetea.

Stim cat de mult inseamna sa ne simțim bine in pielea noastră, de aceea punem prețul pe calitate.

Iubesc produsele de BIO si dermato-cosmetice, de aceea o sa va vorbesc despre o loțiune multifuncționala, descoperită recent.

Este vorba despre un produs Gamarde, marca BIO de care m-am îndrăgostit si de care v-am mai povestit in articolele de Beauty. Produsele de la Gamarde sunt dermato-cosmetice BIO, certificate organic. Au la baza o combinație inovatoare de apa termala si ulei de argan organic, ceea ce le face sa fie foarte bine tolerate de piele.

Pailletee Gamarde

Ce sa fie? Ce sa fie ?

image

Ei bine, Pailletee Gamarde este un mix de plăcere si voluptate pentru piele. Este un veritabil tratament de frumusețe pentru piele, care ii aduce un plus de vitalitate, lumina si strălucire.

Aceasta loțiune strălucitoare de corp, ilumineaza pielea cu reflexii calde aurii, perfecte pentru a reda pielii un plus de strălucire.

Textura este una lejera, o combinație între fluid si gel, care face ca aplicarea sa fie una usoara, ce nu încarcă pielea, lăsând-o sa respire si nu lasa urme.

Tips& Tricks

Datorita ingredientelor pe baza de apa termala, glicerina si extracte din frunze de Aloe vei putea beneficia de  2 produse intr-unul singur.

Poate fi folosită ca iluminator (atat aplicată inainte de aplicarea fondului de ten cat si dupa) deoarece reda lumina si strălucire tenului, cat si pe post de Bronzer, deoarece aceasta loțiune are proprietatea de a accentua si intensifica bronzul, oferind pielii o strălucire cu reflexii superbe aurii, care te vor scoate cu siguranța din anonimat!

Voi ce alte trucuri știți ?

Love, S !💋

 

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.