Instagram
Follow me

Hello March & Welcome Spring ! – Simona Danciu
894
post-template-default,single,single-post,postid-894,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Ganduri  / Hello March & Welcome Spring !

Hello March & Welcome Spring !

Hello dears,

In primul rand vreau sa va urez tuturor sa aveti parte de o primăvara însorita si un 8 Martie minunat din toate punctele de vedere!

image

Nu stiu daca si voi ati simțit acea dorința acuta de reveni la acele zile însorite, lungi si călduroase, insa eu deja eram nerăbdătoare sa se termine perioada aceasta rece si zilele de leneveala.

Hello March, Hello Spring!

Iubesc luna Martie deoarece odata cu ea totul începe sa prindă viata. Încet, încet ieșim din monotonie si ne reluam activitățile parca cu mai multă energie.

Odata cu începutul primăverii, peste tot unde privești, te pierzi in mirajul culorilor si a mirosul de flori care te îmbata din aer!

Dragi femei astăzi este ziua noastră, a femeilor, o zi in care meritam sa fim răsfățate si apreciate din toate punctele de vedere! Cu ocazia aceasta vreau sa va transmit un mesaj tuturor femeilor.

Draga femeie,

In calitate de reprezentanta a sexului frumos vreau sa iti spun ca te felicit pentru puterea de iertare, tăria de caracter si gingășia de care dai dovada mereu. Pentru cele care sunteti soții vreau sa va felicit pentru faptul ca aveti grija ca toate sa fie mereu la locul lor si aveti grija de căminul familiei, va împărțiți mereu între munca si casa dar cu toate aceste sunteti niște gospodine desăvârșite si mereu va găsiți timp sa va Ocupați de toate.

Draga mama,

Iti mulțumesc pentru educația care am primit-o, pentru zilele si nopțile nedormite din cauza mea, pentru ca M-ai îndrumat mereu si mi-ai călăuzit pașii spre bine, pentru ca ai avut mereu grija de mine! Te rog sa ma ierți pentru toate zilele in care ți-ai facut griji din cauza mea si pentru Greșelile făcute fata de tine! Iti mulțumesc mama ca in ciuda tuturor necazurilor am invatat de la tine sa tin capul sus si ca din ziua in care M-ai purtat in pântece si pana acum nu a fost o zi in care sa nu te gândești sau sa acționezi spre binele meu. Ai avut puterea sa treci peste toate greutățile si peste toate  problemele. Iti mulțumesc mama ca mi-ai dat viata cu ocazia zilei tale vreau sa iti spun ca Te iubesc enorm! Nu stiu cum as putea sa ma revansez vreodată fata de tine! image

La multi ani tuturor mamelor !

Draga Bunica,

Chiar daca nu mai sunteti printre noi vreau sa va mulțumesc pentru Copilăria frumoasa de care am avut parte. De la voi am gustat cele mai bune ciorbe, cele mai bune prăjituri si am trăit cele mai frumoase momente ale copilăriei. De la voi am primit doar atenție si răsfăț si rareori m-ai certat, ba mai mult mi-ati devenit complice la năzbâtiile pe care le-am facut. Dragi Bunici nu o sa uit niciodata cum stăteati pe prispa casei si ma așteptați cu sufletul la gura sa vin sa va vizitez! De la voi am invatat sa am grija de Animăluțele din gospodărie care mi-au devenit prieteni in scurt timp si de legumele care aveau sa dea roade la toamna. Va mulțumesc pentru tot si ca mi-ati facut Copilăria mai frumoasa !

La multi ani tuturor bunicilor !

In încheiere vreau sa urez un sincer si călduros la multi ani, tuturor femeilor! La multi ani Femeie !

image

Love, S 💋!

 

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.