Instagram
Follow me

Avon -Ritualul de îngrijire a parului in 3 pași – Simona Danciu
897
post-template-default,single,single-post,postid-897,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Beauty  / Avon -Ritualul de îngrijire a parului in 3 pași

Avon -Ritualul de îngrijire a parului in 3 pași

Hello dears,

Asa cum v-am spus pe rețelele de socializare, particip la prima mea campanie BuZZstore in colaborare cu Avon.

Am avut plăcerea de a testa noua gama lansata de Avon si anume Advance Techniques Keratin cu Panthenol Complex, creată special pentru reconstrucția firului de par si pentru redarea supleței si strălucirii acestuia.

image

Ritualul de îngrijire a parului in 3 pași

Odata ce am intrat in posesia kit-ului de la Avon, am fost foarte curioasa sa testez noua gama, asa ca am inceput ritualul de îngrijire Avon.

image

Samponul

Advance Techniques Keratin Panthenol

Formula sa îmbunătățită cu Panthenol Complex ajuta la fortifierea si reperarea parului deteriorat, ii oferă un aspect sănătos, lucios si il curată eficient.

image

Balsamul

Balsamul creat special pentru a completa perfect șamponul are rol in intensificarea beneficiilor de reparare a parului. In plus facilitează descurcărea parului, făcând-o mai usoara.

image

Serul

Advance Techniques pe baza de ulei de argan si cocos

Ritualul unui par frumos nu ar complet fara serul de îngrijire a parului pe baza de ulei de cocos si argan.

Uleiul de Cocos are proprietăți de regenerare, dar ajuta si la întărirea firului de par, oferindu-i parului un plus de strălucire si o textura mătăsoasă.

Uleiul de argan regăsit in compoziția serului, ajuta la refacerea parului uscat si deshidratat, hidratand intens firele de par.

Parerea mea

Urmand ritualul de îngrijire a parului in 3 pași cu noua gama Advance Techniques by Avon, parul meu a devenit mai moale, mai mătăsos ,mai strălucitor si revitalizat!

Ceea ce imi place la aceasta gama, pe lângă mirosul superb, este faptul ca produsele, atat șamponul, balsamul cat si serul au o textura usoara, care nu încarcă parul, il hidratează intens si il lasa moale si revitalizat. Un plus pe care il găsesc este faptul ca deși parul meu e blond, nu mai este uscat la atingere!

Tips&Tricks

Pentru o hidratare mai intensa a parului, serul poate fi folosit ca masca inainte de șamponare cat si ca un retuș rapid pentru un plus de strălucire si pentru netezirea vârfurilor despicate.

Voi ce rutina de îngrijire a parului aveti ?

Love, S ! 💋

 

Comments

  • Gombos renata

    As dori sa incerc aceasta rutina

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.