Instagram
Follow me

Matte Lipstick by Alexia – Simona Danciu
831
post-template-default,single,single-post,postid-831,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Beauty  / Matte Lipstick by Alexia

Matte Lipstick by Alexia

Hello dears,

Cu toate iubim rujurile nu-i asa? Ei bine MelkiorProfessional vine cu o veste buna pentru iubitoarele de nuanțe mate.

Melkior profesional, unul dintre brandurile despre care v-am mai vorbit si care si-a castigat locul in topul preferințelor datorita calității produselor cat si a promptitudinii si seriozității cand vine vorba de livrare, a lansat noul ruj Matte Liquid Lipstick by Alexia.

imageEste vorba de un ruj excepțional in nuanta roz paspartru.

Este conceput pentru uzul  zilnic, de aceea va veți îndrăgosti de acesta nuanta si o veți putea integra cu ușurintă unui look reusit, fie ca optați pentru un look classy, casual sau business.

Fiind un produs destinat uzului zilnic acest ruj este foarte rezistent, nu migrează si nici nu usucă buzele, datorita formulei bine gândite de creatoarea lui, Alexia Eram, ajutata de chimiștii Melkior.

image

Consider ca este o nuanta potrivită pentru aproape oricine si se integrează perfect in sezonul primăvara-vara, datorita nuanței irezistibile de roz.

Avantaje/plusuri

• ambalajul este unul drăguț, atent gândit, cu nuanțe metalizate si de roz, pentru a-i descrie finetea.

• textura este una cremoasă ce face aplicarea foarte usoara.

• este mat si se usucă foarte rapid pe buze.

• nu usucă buzele.

• este conceput pentru uzul zilnic.

•este accesibil tuturor!

Voi l-ati incercat ? Ce părere aveti despre produsele Melkior? Aștept răspunsurile voastre in secțiune de comentarii. Pana atunci va pup !

Love, S !

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.