Instagram
Follow me

Tendinte in moda-Pupincurismul – Symona Sy
776
post-template-default,single,single-post,postid-776,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Symona Sy / Ganduri  / Tendinte in moda-Pupincurismul

Tendinte in moda-Pupincurismul

Un fenomen la moda: PUPINCURISMUL sau cum ar spune unii, mijloc de avansare in cariera !

Incepem cu intrebarea: Ce sunt PUPINCURISTII?

Ei bine, dupa cum le spune si “porecla”, acestia sunt o specie de oameni care se inmultesc continuu si ameninta buna functionare a sistemului. Aparent se aseamna cu specia de oameni normali, insa se deosebesc prin faptul ca, ei, aceste specimene, nu sunt inzestrati cu calitati naturale de a avea succes in viata, si se rezuma la a “pupa in fund” o persoana ca sa isi atinga obiectivele, ca deah, asa cred ei ca merg lucrurile si ca “acea” persoana (mentionez ca trebuie sa aiba o functie inalta, caci pupincuristii nu isi vor presta servicii decat pentru cei aflati in pozii cheie) ii vor ajuta sa isi atinga obiectivele.

Acest sindrom este vechi de cand e lumea si se pare ca si in zilele noastre are efecte. Oamenii sunt loviti de acest sindrom in momentul in care nu sunt destul de buni in ceea ce fac si stiu ca nu a sanse sa ajunga sus decat folosid metoda “pupatului in fund”. Sunt lipsiti de scrupule si sunt in stare sa “muste” si mana care i-a hranit. Traiesc ca in razboi pe princiupiul : “scopul scuza mijloacele”, dar uita de continuarea “daca scopul este nobil”.

De ei e plina lumea si ceea ce ma surprinde la aceste specimene,  este ca, iti vor da impresia ca iti sunt alaturi, ca te inteleg, te vor face sa te deschizi pentru ca mai apoi sa te injughie pe la spate, sa iti ia locul. Dupa ce si-au atins scopul si nu mai reprezinti nicio amenintare pentru ei, obiectivul se schimba. Va aparea un nou fund de lins, unul mai mare, caci a trecut la nivelul urmator. Cu cat mai mare cu atat mai bine pentru ei. Oportunitati noi, obiective noi.

Pupincuristii sunt foarte talentati. Ei le stiu pe toate..sau cel putin, asta cred ei. Se tin tari, dar mizeaza pe altii sa le tina spatele ca de fapt ei sunt nimeni. Se lauda mult si cand vine vorba de munca, se dau la o parte.

Aceasta specie s-a diversificat de-a lungul existentei. Printre ei exista si prefacuti, atat de versati, ca abea isi ma dau seama care e versiunea lor adevarata. Atentie! Acestia vor devenii foarte paranoici, deoarece nu au incredere nici macar in ei! Acestia fac parte din categoria celor din “inalta clasa”, deoarece tintesc direct sus. Acestia sunt foarte precauti si pupa in fund doar atunci cand trebuie! Apar exact la momentul potrivit. Ciudat nu!?

Pupincuristii iti vor da mereu dreptate, nu te vor contrazice cu absolut nimic vor fabula si iti vor scoate in evidenta doar atuurile! In fata lor vei fi perfect si nu vei avea absolut nici un defect! Iti vor spune numai ce vrei sa auzi, cuvinte de lauda dar niciodata nu iti vor spune defectele. Doar nu vor sa prinzi cumva boala pe ei! Indata ce nu le vei mai fi de folos te vor trada. De ce? Pentru ca ei nu au constiinta!

Tu te-ai intalnit cu ei ?

Love, S !

 

Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.