Instagram
Follow me

Oameni buni, unde va grăbiți ? – Simona Danciu
802
post-template-default,single,single-post,postid-802,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Ganduri  / Oameni buni, unde va grăbiți ?

Oameni buni, unde va grăbiți ?

Apel la umanitate!

Dragi oameni buni, unde va grăbiți? Mor suflete…De ce va încăpățânați sa va îndreptați direct spre moarte? Voi chiar nu conștientizați ca suntem cu toții oameni?? Ce problema arde atat de tare încât va puneți viata in pericol si pe lângă a voastră a altor cateva sute ?

Astazi, am ghinionul daca pot sa il numesc asa, sa aud de cumplitul accident in care o tânara in vârsta de 20 de ani si-a pierdut viata si un altul este in stare gravă la spital. Condoleanțe suflet blând si drum lin! Putere familiei !

Dragi părinți, fac apel la voi, învătați-va copii sa învețe ce e bunul simt, respectul si codul bunelor maniere. Nu-i mai țineți in puf si i scutiți de orice responsabilitate, căci societatea se va duce de rapa. Nu blamez si nu judec pe nimeni cu absolut nimic, insa, daca copii aceștia constientizau ca șoseaua nu le aparține indiferent de ce masina conduci poate in ziua de astăzi erau teferi.

Unii au impresia ca daca toate bunurile le-au venit “de-a gata” nu au nicio responsabilitate si ei sunt “buricul pamântului”. Nu stiu sa aprecieze nimic! Ei bine oameni buni ce faceți? Le semnați contractul cu viata de apoi! Atâția cai putere si atat de putina experiența. Încercați sa va cumpărați greselile, lipsa timpului de a va ocupa de educația copiilor vostri, de a-i ghida in viata prin scuza ca nu ati avut timp si a trebuit sa “munciți”, prin cadouri scumpe si scutindu-i de orice responsabilitate. Nu le mai dați totul de-a gata! Învătați-i sa aprecieze orice bun si orice om. Trimiteți-i la lucru. Responsabilizați-i ! Căci va veți trezii cu ei iresponsabili si veti face din ei niște oameni care habar nu au cu ce se mănâncă viata!

Va veni timpul cand nu o sa-i mai puteți menaja si ajuta ! Si atunci ce ati facut? V-ati protejat copii scutindu-i de greutăți si cand nu veți mai fi lângă ei se vor pierde. Nu vor mai avea dupa ce se ghida in viata si vai de ei, aceea care nu conștientizează.

Nu fiți ipocriți cu voi căci ei sunt singurii care vor avea de pierdut. Daca le vreți binele, faceți-va timp de ei si lăsați orgoliile deoparte. Orice lucru poate aștepta, insa timpul nu aștepta dupa nimeni! Vedeți voi dragi părinți, in lumea aceasta perpetua si continua nu stii încotro se îndreaptă viata. Astăzi esti maine nu mai esti. Suntem niște fire de praf trecătoare prin viata si e de datoria voastră sa va educați corect copii. Astazi esti sus si maine te trezești ca ai pierdut totul. Învățăti-i ca sunt si ei oameni si totul in viata se obține prin oameni, prin munca si nimic nu o sa le vina de-a gata. Succesul nu le va bate usa ! Sa aibă grija la oamenii peste care vor calcă sa se ridice, căci tot ei vor fi  acolo si la coborâre.

Revin la întrebarea: Unde va grăbiți oameni buni? Ajungeți cu 5 minute mai tarziu la servici? Va cereți scuze! Ajungeți mai tarziu la un eveniment? La fel ! E cineva in spital? Pai starea lui nu se va îmbunătății daca ajungi cu 5 minute mai devreme, exceptând cazurile in care depind de o transfuzie sau alta intervenție ce necesita prezenta dvstra de urgentă. Trebuie sa iti iei copilul de la scoala? Suna-l si spune-i ca întârzii si sa stea cuminte sa te aștepte! I-ai cumparat Gadget performant inca de la vârsta de 1an! Este momentul sa il folosești! Ai de ajuns la o înmormântare, anunța si ia legătura cu cei in cauza. Una dintre înmormântări s-a amânând cu o zi pentru a veni fiica decedatului din Franța! Totul este posibil daca știți sa comunicați ce va doare. Oamenii vor înțelege. Vorbiți oameni buni! Comunicarea este cheia! E atat de simplu !  Atat de simplu încât cei mai multi dintre voi tind sa  o complice atat de tare !

Inchei prin a va spune ca Viata are Prioritate! Imi pare nespus de rău ca am ajuns aceste zile, in care se sting milioane de vieți tinere datorită inconștienței!

Condoleante si putere famiilor care trec sau au trecut prin astfel de momente grele!

Love, S !

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.