Instagram
Follow me

Famost magazine, Thank you ! – Simona Danciu
771
post-template-default,single,single-post,postid-771,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Lifestyle  / Famost magazine, Thank you !

Famost magazine, Thank you !

Simpla. Originala. Rebela. Creativa si Plina de energie !

Hello dears,

Da, cele spuse mai sus sunt cateva dintre cuvintele care ma definesc. As mai putea adauga si copilaroasa, suparacioasa uneori, dar promit ca imi trece repede! Haha!

imageMa bucur foarte mult, ca intr-un final incep sa ma apropiu de voi, va multumesc pentru mesajele primite atat pe Facebook cat si pe Instagram si sper ca blogul meu sa va inspire sa credeti in voi, sa incetati sa va ascundeti si sa lasati oamenii sa va descopere asa cum sunteti. Invatati sa spuneti lucrurilor pe nume si fricile vor disparea. Nu va mai ascundeti dupa deget si nu mai sperati ca lumea o sa perceapa subtilitatile voastre, pentru ca va aflati pe un drum a carei destinatie este gresita. Nu e gresit sa aveti defecte, gresit e sa le camuflati neincetat si sa lasati frica sa va cuprinda! Incetati sa traiti in umbra si sa alergati dupa iluzii pentru ca niciun om nu este perfect si in spatele “perfectiunii” vietii virtuale se ascund oameni, care sunt la fel ca si voi.

In cele ce urmeaza vreau sa va spun ca pe final de 2018 am avut placuta surpriza de a aparea in paginile revistei Famost .

image

Personal, m-am bucurat enorm de mult sa vad ca in cele din urma, cineva a aruncat o privire peste paginile excentrice ale blogului meu. Intr-un final, chiar daca eram pregatita sa renunt, chiar daca am avut multe lipsuri si blogul meu nu era unul dintre cele mai slefuite si puse la punct, a atras prin ceva. Probabil prin creativitatea, originalitatea si spiritul rebel care au avut curajul sa iasă din anonimat prin refuzul de a merge cu “TRENDUL” si a curajului de a spune lucrurilor pe nume. Da, puteam sa aleg sa va spun chestii siropoase, povesti cu zane si printese, minciuni impachetate frumos  cu fundite roz si picatele, sa fiu doar lapte si miere, insa am ales sa ma cunoasteti asa cum sunt. Urasc falsitatea si prostia, oamenii cu mii de fete si tocmai de aceea mi-am atras mult HATE. Dar sa trecem la ale noastre…

Le mulțumesc frumos celor de la Famost pentru apreciere cat si Adinei (autoarea textului) pentru cuvintele spuse si pentru faptul ca au dat credit unui “altfel de blog”. Au intrat in universul gândirii mele, mi-au apreciat creativitatea si nebunia viselor mele. M-au citit printre rânduri si au deslușit transparenta cuvintelor, a trairilor si a emoțiilor pe care  am incercat sa le transmit. M-au lasat sa fiu eu, originala, simpla si unica in felul meu, au simțit energia emanata de caracterul meu empiric si rebel si au inteles faptul ca sunt suma defectelor si trairilor mele, a universului meu propriu si utopic si nu a așteptărilor altora.image

      Le Mulțumesc deasemenea pentru paginile dedicate in sectiune “Printre Blogurile de Moda din Romania” si  vreau sa va mulțumesc si vouă, a celor putini care au crezut in mine si care m-au apreciat, care imi cunosc gândirea si stiu sa privească “dincolo de perdea.”
Celor care nu ma cunosc, vreau sa va spun ca sunt un simplu om, la fel ca voi. Defectul meu a fost bunatatea si spun defect pentru ca in ziua de azi daca esti bun, lumea profita de slabiciunea asta si confunda bunatatea cu prostia. 

Anul acesta pot spune ca am inceput bine si sper sa fiti alaturi de mine. Am uitat sa adaug ca uneori sunt ironica si sarcastica. Societatea in care traim are rolul de spulbera toate visele si de a promova nonvalori, mult chici si prostie. Sper sa ajungeti sa ma cunoasteti incet, incet si pana atunci va astept aici pe blog cu de toate.

Love, S !image

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.