Instagram
Follow me

Enigma femeii: ce trebuie sa ai in geanta ? – Simona Danciu
674
post-template-default,single,single-post,postid-674,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Lifestyle  / Enigma femeii: ce trebuie sa ai in geanta ?

Enigma femeii: ce trebuie sa ai in geanta ?

Hello dears,

Cu toate stim si trebuie sa recunoastem ca ne plac gentile. Fie de dimensiuni mari, medii sau tip plic, aceste accesorii sunt un “must have” al oricareia dintre noi.image Pentru a evita adaugarea haotica de obiecte vrute si nevrute, pentru a evita timpul de cautare a unui obiect in geanta, ar trebui sa consulti o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le ai in poseta, pe lângă portofel, chei si telefon, fara de care nu ieșim niciodata din casa.

Iti las aici o lista cu 10 lucruri esentiale pe care trebuie sa le ai in geanta.

 

 

 

 

1. Șervețele

Atat uscate cât si umede, șervețele le consider importante printre lucrurile care le luam in geanta. De ce? Ei bine, niciodata nu stii cand esti pusă intr-o situație in care din cauza frigului sau a unei alergii o sa iti curgă nasul. Ce poate fi mai nasol sa te afli in situația in cauza si sa nu ai la îndemâna un șervețel pentru a remedia situația? La fel, cele umede iti pot veni in ajutor cand ai de retușat machiajul. Nu stii niciodata cand te întâlnești cu o situație in care iti intra ceva in ochi , iti cade o geana sau cand te prinde ploaia si te alegi cu make-up-ul facut praf.

2. Portfard

In funcție de dimensiunile genții, un portfard este binevenit, mai ales cand iesi in oras si ajungi tarziu acasa. In funcție de preferințe, acesta poate sa conțină un fond de ten, o pudra, un creion/kit pentru sprâncene, un balsam de buze, un rimel sau rujul pe care ai ales sa il porți, astfel iti poți reîmprospăta  machiajul, rujul sau hidrata buzele ori de câte ori este necesar.

3. Pila de unghii

Fie ca ai construcție, tipsuri sau lac pe unghia naturală, o pila este cheia salvării in cazul in care iti agheti sau rupi o unghie. O pila iti va fi de mare ajutor ajutor pana ajungi la salon. Este de dimensiuni reduse si nu ocupa mult loc, asa ca este un accesoriu esențial pe care trebuie sa il ai in geanta.

4. Medicamente

Un Blister cu aspirina, Ketonal sau ibuprofen este esențial de luat in geanta. Fie ca te ia prin surprindere o durere de măsea, de cap sau de stomac, daca ai la tine acest Blister nu iti vei mai face probleme. Sau cine stie? Poate cineva din cercul tau de prieteni are nevoie de ajutor, asa ca din punctul meu de vedere, medicamentele nu ar trebui sa lipsească din geanta!

5. Agenda+ pix

Stiu ca trăim in era tehnologiei, insa o agenda si un pix sunt întotdeauna binevenite in poșeta ta. Se poate sa rămâi fara baterie la telefon sau sa primesti un apel telefonic in urma căruia trebuie sa notezi ceva important. Acestea iti vor fi de folos si te vor ajuta in situații extreme.

6. Guma de mestecat/Bomboane mentolate

Poate ai băut o băutura cu miros puternic cum ar fi cafeaua, sau ai mancat un preparat care necesita împrospătarea respirației. Respirația urât mirositoare este un must de reîmprospătat, si mereu ar trebui să fii pregătită sa o combați. De aceea, Bomboanele sau guma de mestecat iti vor fi de ajutor !

7. Deodorant/ Parfum

Nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de o senzație fresh, in special vara, cand temperaturile cresc si corpul transpira mai mult, un deodorant te va scoate din încurcătura. In cazul in care iti iei un parfum, asigura-te ca acesta este de dimensiuni mici si nu este o povara de a-l cara in geanta dupa tine. De asemenea vei evita astfel tot felul de accidente, cum ar fi sa iti scapi geanta pe jos si sa ti se spargă parfumul preferat in geanta. Nu vrei sa faci risipa de bani, asa ca varianta mini este pe cat de accesibila pe atat de buna.

8. Spray cu piper

Nu se stie niciodata cand apare o situație neprevăzută. Un spray cu piper nu ar trebui sa lipsească din geanta ta, mai ales daca ai de străbătut alei si străzi întunecate  si esti  neînsoțită. Nu stii niciodata peste cine dai, asa un spary cu piper este o alegere inteligenta pentru oricare dintre noi.

9. Plasturi

Fie mici, fie mari, plasturii sunt un must have in geanta ta. Fie pentru bătături deranjante, bășici sau diferite accidente, plasturii te vor ajuta in situațiile de urgentă, in special in zilele lungi de stat pe tocuri cum ar fi nunți, festivități de absolvire sau botezuri.

10. Pieptene sau o perie mică

Niciodata nu stii cand ai nevoie de el. Fie ca ai transpirat, ti-a stricat vântul coafura sau te-a prins ploaia, un pieptene alături de o coada si agrafe te vor ajuta imediat sa rezolvi problema.

Acestea sunt 10 dintre lucrurile esențiale de purtat in geanta, deoarece cu ajutorul lor, vei reuși sa depășești diferite probleme. Sunt practice, utile si nu ocupa mult spațiu in geanta. Desigur alături de ele mai putem adauga si altele, insa acestea le consider top 10 lucruri care nu trebuie sa iti lipsească din geanta.

Voi ce lucruri aveti in geanta ?

Love, S !

 

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.