Instagram
Follow me

Nb-Collection- Look-uri care te scot din anonimat! – Simona Danciu
436
post-template-default,single,single-post,postid-436,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Outfits  / Nb-Collection- Look-uri care te scot din anonimat!

Nb-Collection- Look-uri care te scot din anonimat!

Hello dears,

Orice impatimit/ă a Fashion-ului ar trebui sa stie ca nu hainele sunt cele care contează, ci modul in care le accesorizezi si le combini între ele. Ceea ce da un impact WOW sau FASHION sunt detaliile si modul in care combini piesele vestimentare între ele.

Accesoriile sunt cele capabile sa scoată din anonimat o ținuta banala. Printre accesoriile care au acaparat atenția atat a femeilor cat si a bărbaților in ultima perioada se număra brățările.

Mai mult sau mai putin evidente, acestea, combinate între ele sau purtate mai multe odata, dau un aer cool unei ținute.

Insa, alegerea de a mixa brățările între ele ne pot pune de cele mai multe ori in dificultate. In ambele ipostaze, atat ca femeie cat si ca bărbat, trebuie sa luam in considerare cateva elemente printre care se număra : materialul, textura, culoarea si forma, alături de care trebuie sa adaugi amprenta personală in funcție de stilul tau.

Recent am descoperit ( mai in vara exact) o gama de brățări care mi-au placut foarte mult. Este vorba de Nb-Collection.

Ceea ce mi-a placut la ele, ele faptul ca dau o nota de elegantă si pot fi asortate pentru orice tinuta si pe diferite stiluri. Au o gama de culori metalice, neutre si îndrăznețe cu care poți jongla usor pentru obținerea unui look care iti va pune in valoare si vor adauga o nota de elegantă si rafinament ținutei tale.

Look-uri usor de obținut :

Metalic-Gold

imagePentru a obține aceasta combinație începe cu o brățara in culori gold-metalice pe care sa le temperezi treptat cu diferite culori neutre sau nude-uri. Eu am optat pentru nuanțe nude de maro, verde prăfuit si alb, la care a adăugat un plus de sclipire cu 2 brățări cu strasuri. Poți obține o nota de elegantă si daca faci o combinație la care sa adaugi un ceas elegant.

 Wild-Boem

Pentru a crea un look Wild-Boem poți adauga texturi de piele, cu diferite forme si dimensiuni. Negrul combinat cu texturi metalice si piele iti vor garanta un look wild si fresh.

imageimage

CLASSY

Pentru un aer CLASSY poți combina texturi din perle si brățări finute bătute in  strasuri. Pandantivele sau diferite forme cum ar fi chei sau semnul infinitului sunt perfecte pentru obținerea unui stil classy.imageimage

Office

Fie ca ai de petrecut o zi la birou, ai o întâlnire business sau esti adeptul/a stilului office, optează pentru o piesa centrală cum este un ceas. Acesta denota profesionalism, seriozitate si punctualitate. Pentru a da un aer cat mai fresh si cool, poți mixa brățări simple care sa aibă texturi asemănătoare cu cele ale ceasului.imageimage

Minimalist

Pentru a obține un look minimalist trebuie sa te rezumi la o singura piesa, de ex. o brățara de dimensiuni mari . Formele prezente trebuie sa fie din sfera geometrica, tip Handcuff fara prea multe detalii.

Tie cum iti place sa iti accesorizezi ținuta?  In ce categorie te regăsești ?

P.s Daca doresti sa iti accesorizezi ținuta cu brățările de la NB-Collection iti las un link pentru a arunca o privire. NB-COLLECTION

Kisses& Love, S’ !

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.