Instagram
Follow me

Vedetele lunii: Sala & Dieta! – Symona Sy
641
post-template-default,single,single-post,postid-641,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Symona Sy / Lifestyle  / Vedetele lunii: Sala & Dieta!

Vedetele lunii: Sala & Dieta!

La multi ani tuturor si bine v-am găsit in noul an!

Sper ca ati avut parte de multă distracție si bucurie alături de cei dragi!

Începem anul 2019 cu forte proaspete, vise, obiective si teluri noi. Asadar, mereu in aceasta perioada de inceput a lunii Ianuarie,cum spuneam mai sus, vedetele sunt : Sala & Dieta!

Fie impreuna, fie separat, dupa un final de an încărcat de bunătăți care mai de care mai gustoase mai apetisante, pline de savoare si delicioase, dupa lungi exagerări culinare, cred ca multi dintre noi iau varianta aceasta in calcul. Fie ca este vorba de o dieta de detoxifiere, de slăbit sau ca ne gândim sa facem mișcare pentru a intra in forma sau doar de plăcere majoritatea tind sa umple sălile de Fitness dupa sărbători.

Printre ei ma număr si eu, care la rândul meu am facut abuz de toate bunătățile, începând de la traditionalele bucate romanești si terminând cu deserturi delicioase. Cunoaștem cu toții regulile, insa de sărbători, asa cum probabil cei mai multi dintre voi ati facut la fel,nu m-am putut abține de a gusta din toate gustările. Așadar dupa ce am trecut in noul an si am terminat cu sărbătorile de iarna, începând mai exact dupa data de 7 Ianuarie este indicat sa ne detoxifiem organismul si este recomandat sa facem si putina mișcare. Kilogramele acumulate rapid trebuie sa dispară, iar organismul nostru trebuie sa aibă un moment de respiro! Asa ca de azi le scriu un ultim cuvânt  care suna cam asa:

Draga mancare nesănătoasă, băuturi pline de zahar si dulciuri cu gust de neuitat,

 

De fiecare data cand ma întâlnesc cu voi sunteti senzaționale, nemaipomenite si cu un gust greu de uitat. Sunteti curcubeu in cerul gurii si magie a papilelor gustative, încât odata ce ne-am întâlnit, ne luam greu la revedere!

Va plac din toate simțurile, aveti un gust de neuitat, insa de fiecare data imi creați probleme. Daca întâlnirea cu voi nu ar avea atâtea efecte secundare, pe cuvânt ca v-as adauga pe lista mea zilnică. Dar nu se poate.. pentru ca vedeți voi, întâlnirea cu voi imi da mereu bătăi de cap. Imi da senzații prin care nu as mai vrea sa trec! Voi imi aduceți  mereu câte o mărime, doua in plus la haine, imi faceți in doar câteva zile sa dispară abdomenul plat, imi rotunjiți coapsele si ma lăsați cu burtica plină! Da da ! Voi faceți asta!

Dar Draga mancare nesănătoasă, băuturi pline de zahar si dulciuri cu gust de neuitat, azi a sosit momentul sa va spun adio! Stiu ca o sa fie greu si ca dependenta de voi s-a instalat rapid, insa trebuie sa ne luam la revedere. Mișcările greoaie, suflul mai greu, coapsele rotunjite si abdomenul transformat in burtica sunt doar câteva dintre efectele reale si vizibile dupa întâlnirea cu voi. Dezmățul culinar mi-a potolit toate poftele si deși imi promit an de an ca am sa las mai moale întâlnirea cu voi, ma luați mereu prin surprindere si ma ademeniți cu arome care mai de care mai delicioase si uite asa cad in capcana voastră!

Dar e timpul sa imi iau ramas bun de la voi si sa începem o lupta crâncenă mai ales la inceput de drum. Lupta dusa este una de lunga durata insa mereu ma simt bine cand vad cum dispar toti colăceii si starea de bine se instalează.

Datorită vouă s-au instalat senzații de prea plin dupa masa, balonare, oboseala accentuată si lipsa de energie. A venit timpul sa ne luam la revedere si sa ne pregătim usor, usor pentru zilele de vara. Stiu ca par atat de departe, insa vezi tu timpul trece atat de repede si iată-ne ca mai avem putin timp ramas din zilele leneșe de iarna, serile lungi si friguroase.

De azi ne luam ramas bun, si probabil cum am  mi-am încălcat promisiunile  de fiecare data, o sa ne revedem la anul!image

Adio dulciuri delicioase si mancare nesănătoasă!

Love, S !

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.