Instagram
Follow me

2018, Ramai cu BINE an Trecut ! – Simona Danciu
636
post-template-default,single,single-post,postid-636,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Ganduri  / 2018, Ramai cu BINE an Trecut !

2018, Ramai cu BINE an Trecut !

Ti-aduci aminte ca la inceput scriam despre tine? Aveam speranțe, așteptări si vise. Prima întrebare de care m-am bătut la începuturile tale a fost: ” Spune-mi, daca te-ai întâlni astăzi , ti-ar plăcea de tine ?” Si asa a inceput totul..

Acum au mai ramas câteva zile pana la despărțirea de tine. Daca stau putin si încerc sa ma gandesc la tine as avea atat de multe de spus si tot atat de multe inca de facut.

Esti un total mister pentru mine pentru ca paradoxal ai fost mereu in antiteza. Una calda una rece . Nu as putea sa ma pripesc sa trag concluzia ca ai fost atat de rău, insa nici nu as putea sa spun ca ai fost deosebit!

Ai iesit in evidentă prin faptul ca m-ai ambiționat  sa ies in fata, ca mi-ai redat încrederea in mine, ca pe final de an mi-am cules roadele si mi-ai dat puterea de a merge mai departe, ca mi-ai arătat ca se poate.

M-ai facut sa cred in mine si mi-ai stimulat creativitatea. Iată-ma ca nu ma dau bătuta, cand eram pe punctul sa renunț.

De la tine Draga 2018, am invatat sa fiu mai egoista, si nu in sensul rău, dar mi-ai arătat ca nimeni nu poate schimba ceva pentru mine decât eu.  M-ai pus fata in fata cu oameni care purtau măști, dar care au căzut rand pe rand, una câte una. Mi-ai arătat ca se poate atata timp cat exista ambiție si voința !

Mi-ai deschis noi drumuri, pe care imi era frica sa Pășesc si iată-ma ajunsă aici si nu regret ca le-am descoperit. Mi-ai redat zâmbetul pe buze si m-ai pus fata in fata cu adevarul, mi-ai furat amici si mi-ai dat prieteni, mi-ai furat măști si mi-ai dat oameni. Putini, dar de calitate.

Am pierdut dar am câștigat. Am mers inainte cand toate ma trăgeau înapoi. Mi-ai arătat ca orice este posibil atata timp cat iti doresti, si ca nu exista timp de regrete. Mi-ai dat frustrări, mi-ai dat bucurii, mi-ai semănat  întrebări la care am cules  răspunsuri. Dar mai presus decât toate, am încetat sa mai am așteptări de altii si m-ai facut sa am așteptări de la mine!

Ai avut un parcurs lin, dar din cand in cand ai mai facut si valuri. Mi-ai adus zâmbet pe buze dar si lacrimi in ochi, mi-ai adus reușite dar si pierderi. Dar tu sa stai linistit 2018, ca nu sunt suparata pe tine. Am invatat sa apreciez fiecare eveniment, sa imi asum greselile, dar sa fiu extrem de atenta si de exigenta cu mine. Mi-ai soptit vorbe înțelepte din care am tras concluzii si care mi-au îndreptat pașii spre tărâmuri magice.

M-ai pus in fata temerilor mele pentru a-mi da seama ca sunt puternica. M-ai invatat sa imi iubesc defectele, pentru ca ele alcătuiesc un totunitar si ma definesc pe mine. Mi-ai presărat obstacole pentru a le depășii, si mi-ai spart barierele mentale. Mi-ai spus sa las deoparte lucrurile mici, cu toate ca pentru mine ele fac diferența.

Acum cand te afli pe sfârșit, vreau sa iti spun ca imi e greu sa ma despart de tine. M-am atasat  de tine pentru ca asa cum ai fost, ai scos din mine ce e mai bun. Toate adunate au fost lecții. Am avut de invatat de la tine foarte multe. Iti mulțumesc pentru asta ! Regret ca trebuie sa te părăsesc asa, dar crede-ma ca daca as putea, as opri timpul si as mai sta câtva timp cu tine.

Dar din pacate, cum m-ai invatat, timpul nu iartă pe nimeni, nici macar pe tine TIMPULE! Ei vezi tu, mi-am invatat bine lecțiile, si uite ca acum 2019 se scurge cu ticaieli rapide in defavoarea ta! Dar sa nu fi trist, căci pentru fiecare ai însemnat ceva! Te-ai dăruit noua, si acum e timpul sa ne luam la Revedere! E dureros totuși dar in același timp imi dai avânt in anul care vine. Așadar iti spun :

2018 RAMAI CU BINE, AN TRECUT!

Love, S !

 

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.