Instagram
Follow me

Magic in the Air, Magic everywhere!! – Symona Sy
585
post-template-default,single,single-post,postid-585,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Symona Sy / Ganduri  / Magic in the Air, Magic everywhere!!

Magic in the Air, Magic everywhere!!

M-am întors acasa, pentru ca de sărbători, toate drumurile duc acasa.

Pentru mine Craciunul, este cea mai frumoasa sărbătoare. E sărbătoarea luminii, a iubirii. Momentele magice petrecute alături de persoanele dragi sunt de neprețuit.

Craciunul inseamna acasa. Nu se rezuma la cadourile dupa care alergam bezmetici ci se rezuma la bunătatea si pacea din sufletul fiecăruia.

De cum am ajuns acasa, am zărit in geam fetele cunoscute care ma așteptau cu atata dor si bucurie. Pe casa scării mirosul de samale care fierb, îmbinat cu mirosul proaspăt de cozonac  ma îmbata din toate direcțiile. Imi dau seama ca toată lumea respecta tradiția de Crăciun, si fiecare casa așteaptă cuminte ca cei dragi sa se întoarcă acasa.

Ajung in cele din urma acasa. Cei dragi ma întâmpina cu drag si dor, ma îmbrățișeaza puternic si sufletul începe sa o ia razna de la atata emoție.

Din hol, zăresc bradul care  aşteaptă cuminte să fie martorul tăcut a unei povesti de iubire unice, sa păstreze tainele colindătorilor si zbuciumul emoțiilor . În casă e gălăgie, emoția ne-a cuprins pe toti, e bucuria dăruirii si a primirii de cadouri, care ne aduce aminte de zilele copilăriei cand il asteptam pe Moș Crăciun.

Colindele încep sa răsune pe casa scării , sărmăluțele fierb nerăbdătoare  pe aragaz, cozonacul creşte încetișor în cuptorul încins  şi ne îmbie cu mirosul lui. Oriunde privești, geamurile  sunt împodobite cu luminițe care mai de care mai colorate, care la lăsatul serii încep să clipoceasca, iar casa este invadata de sclipirea lor frumoasa.

La usa încep sa apăra micii colindători, care dau de veste Nașterea Domnului. Îmbrăcați in hăinuțe colorate si cu vocile blânde, li se citește inocenta si puritatea, dar si bucuria din sufletele lor de copii!

Magia nu este diferită de cea de anii trecuți , protagoniștii sunt aceeasi sau se mai schimba din cand in cand, insa emoția si bucuria ramane aceeasi… .

Dupa ce am primit colindătorii si am gustat din toate bunătățile si dulciurile pregătite, am dat o fuga in oras. Tradiția am păstrat-o de la an la an. Orașul freamătă de colindători, de mii de oameni mici si mari veniți sa admire Frumusețea podoabelor cu care orașul s-a împodobit. Străzile sunt luminate, oamenii sunt Fericiți iar copiilor li se citește bucuria pe chipurile lor inocente si usor înghețate.

Afara ninge, e de vis. Iubesc Craciunul in toată splendoarea lui. Aşa-i Crăciunul, daca privești îndeaproape este aproape la fel, dar in totalitate diferit ! Dar este magic de la an la an !
Craciunul este despre copilărie, bunătate, emoție, bucurie si speranța , care ne rămâne adânc impregnate în suflet chiar şi după ani şi ani…


E despre amintirile pe care vrem să le ducem mai departe şi pe care le retrăim in fiecare an..E vorba despre sufletele noastre de copii, despre blândețe si fericirea care consta in emoții si trairi .. Este vorba despre iubire…

Sper ca si voi ati avut parte de aceeasi magie a Crăciunului!

Love, S !

 

 

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.