Instagram
Follow me

Dimineti cu aroma de cafea! – Simona Danciu
362
post-template-default,single,single-post,postid-362,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Lifestyle  / Dimineti cu aroma de cafea!

Dimineti cu aroma de cafea!

Va salut dragii mei ,

Buna Dimineata !

Ora 8:30 ziua 21 a Lunii Decembrie

Caut haotic prin casa, pe jumătate adormita cheile..daaaa ! Câteodată as vrea sa ma întorc in timp in perioada aceea a copilăriei cand mama imi punea cheia la gât si nu o pierdeam niciodata :))! Toate sunt la locul lor, deoarece ne apropiem cu pași repezi de Sărbători, mai putin cheile. Casa este decorată cu luminițe, brăduțul este aranjat de sărbătoare, mancarea așteaptă sa fie gătită si hăinuțele sa fie purtate.

Ma desprind din ce in ce mai greu de casa, deoarece adoooor cum arata decorată pe timp de iarna. Daca mai aveam si un șemineu era de vis.. Ce ar putea fi mai relaxant in zilele de iarna decât sa stai relaxat  in fata șemineului, sa auzi cum trosnesc lemnele, sa savurezi  o cafea aromata si sa te lași purtat de gânduri aducându-ti aminte de zilele cand stăteai la gura sobei si admirai jocul focului in timp ce iti încălzeai mâinile înghețate dupa o zi de săniuța?

Afara este ca in povesti, orașul s-a îmbrăcat in haina albă si si-a pus la înaintare ornamentele, si-a împodobit străzile cu decorațiuni care de care mai frumoase. Peisajul este de vis, febra nebuniei si agitația cumpărăturilor abea începe..insaaa oricât as încerca nu pot sa imi încep ziua fara o cafea! Daaaaa.. Iubesc cafeaua pana in măduva oaselor si ador bustul de energie care mi-l. Între timp,am revenit cu picioarele pe pământ, m-am trezit, mi-am găsit cheia si am pornit la job.

Ora 10:40

Odata ajunsă la job , dupa nebunia din trafic si asteptatul la semafoare, imi încep ziua cu o binemeritata cafea! Daaaa… Cat am așteptat momentul sa imi rup din timp si sa imi pot savura linistita, preț de câteva minute cafeaua! Nu stiu voi cum sunteti, dar eu iubesc diminetile care incep cu aroma de cafea.Da! Sunt coffeadiccted si fara minunatia asta de culoare neagra, care imi trezeste fiecare neuron, nu as putea sa funtionez in parametrii normali.haha! Vorbesc serios..Sa știți !image

Primul lucru cu care imi incep dimineata este cafeaua. Iubesc cafeaua, indiferent ca este facuta la ibric, clasica sau la expresor. O consum de obicei neagra sau cateodata cu lapte dar intotdeauna fara zahar. Parerea mea este ca, adevarata cafea se bea neagra.cafea2 In anotimpurile reci, ador faptul ca degaja un miros in toata casa sau in locul unde sunt, care imi trezeste puternic toate simturile( daca tineti minte reclama de la jacobs in care aburul emanat se transorma intr-o mana care te ademeneste spre ceasca cu cafea proaspat facuta:)) ), cam asa ma simt eu in diminetile cand incep sa o adulmec cu ochii inchisi!

De obicei imi place sa imi beau cafeaua acasa, in coltisorul meu preferat, dar de cele mai multe ori ajung sa o savurez la diferite cafenele sau chiar la job insotita de un pahar cu apa, pentru a-i putea savura aroma la maxim.

Pe langa aroma, savoare si faptul ca ma trezeste de fiecare data, are si multe alte beneficii pe care o sa le enumar mai jos.48417158_971344619720347_2727239653831737344_n

  1. Are un continut caloric scazut ( daca iti place sa o consumi black ) 150ml are mai putin de 80 de calorii. Deci este perfecta in orice dieta.
  2. Diminueaza durerile musculare.
  3. O mai buna concentrare- datorita cafeinei, cafeaua stimuleaza capacitatea de concentrare, alunga oboseala si imbunatateste memoria.(cred ca vi s-a intamplat si voua sa va dovediti acest lucru in timpul sesiunilor sau a unor examene importante pentru care stateati sa invatati pana dimineata :): )
  4. Reduce riscul de boli cardiace.

Pentru mine, nimic nu se compara cu o dimineata inceputa cu o cafea buna ! Voi cum va incepeti ziua ?image

Love, S !xoxo

IMG_4045

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.