Instagram
Follow me

ANIAN- Aliatul perfect pentru parul tau! – Simona Danciu
486
post-template-default,single,single-post,postid-486,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Beauty  / ANIAN- Aliatul perfect pentru parul tau!

ANIAN- Aliatul perfect pentru parul tau!

Hei, hei si Salutari din nou!

In articolul de azi o sa va vorbesc despre o gama despre care este posibil sa fi auzit si voi, si anume ANIAN! Da, da este vorba de un nou arsenal de îngrijire a parului pe baza de extract din bulbi de ceapa roșie in cazul șamponului si a măștii tratament dar si formula îmbunătățită pe baza de colagen si acid hialuronic pentru mult iubita keratina lichida de par.

image

Din vorba in vorba am tot auzit despre produsele de la ANIAN si beneficiile lor asupra parului. De la măști la șampoane si tratamente de regenerare a parului.

Avand probleme cu parul ( blond fiind ) dupa lungi încercări de tot felul de produse am zis sa încerc si eu noile produse.

Zis si facut !

Dupa ce mi-am spălat parul cu șamponul si am aplicat masca tratament, urmând la final sa aplic keratina lichida, sinceră  sa fiu, am ramas suprindă de aspectul parului dupa folosirea acestora. Atenție  insa! Keratina lichida trebuie folosită pe parul umed si activata la caldura feonului sau a periei rotative daca este cazul, deoarece caldura ajuta la fixarea si activarea ingredientelor in firul de par. Șamponul impreuna cu masca le-am aplicat si pentru spălarea extensiilor, deoarece eram curioasa daca au același efect.

 

Ce am remarcat dupa folosirea produselor sau plusurile care le regăsesc la aceste produse sunt următoarele :

1. In primul rând ajuta la îngroșarea si întărirea firelor de par dându-i un aspect mai voluminos.

2. Următorul plus sesizat este umplerea lacunelor din curiculare de par degradate.

3.Parul este usor de pieptănat si nu se mai incalceste.

4. Lasa parul mult mai mătăsos si plin de vitalitate( se simte mult mai revigorat).

5. Keratina ii reda strălucirea si parul arata mai sănătos.

6.Parul este catifelat si moale.

7. Masca si șamponul nu usucă parul.

8. Nu conțin parabeni, siliconi si sunt pe baza de ingrediente naturale.

9.ajuta la îngrijirea si stimularea creșterii parului.

10.redau Frumusețea parului fara sa il îngrașe !

(aceleași rezultate le-am obținut si pe extensii)

In urma folosirii acestor produse pot spune ca intr-adevăr își fac toti banii! Parul are un aspect mult mai sănătos si este plin de vitalitate!

Care sunt avantajele? Ei bine pe lângă plusurile de care va vorbeam mai sus, prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele! Le puteți folosii ori de câte ori doriti acasa, sunt usor de aplicat si redau parului frumusetea si vitalitatea. Protejează parul formând o pelicula in jurul firelor parului, oferindu-i protecție împotriva influentelor nocive, a perierii agresive sau folosirea unui pieptene necorespunzator, împotriva frigului si a razelor solare si stimulează creșterea parului!

image

Mai mult decât atat le găsiți pe site-ul www.triodeluxe.ro

Beneficiați  de o reducere de 30% in luna cadourilor!

Voi ati incercat sau ati auzit despre aceste produse ? Va Invit in secțiunea de comentarii cu păreri despre.

Love, S!

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.