Instagram
Follow me

Degeaba te imbraci scump, daca te vinzi IEFTIN ! – Simona Danciu
364
post-template-default,single,single-post,postid-364,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Ganduri  / Degeaba te imbraci scump, daca te vinzi IEFTIN !

Degeaba te imbraci scump, daca te vinzi IEFTIN !

Draga mea,

Incep prin a-ti spune ca valorile unei femei adevarate tin de caracter si de educatie, nicidecum de marimea bustului, brandului pe care il porti sau de lungimea fustei!

Poate ai falsa impresie ca ai asezati toti barbatii la picioare, ca-i poti invarti pe degete dupa bunul plac sau ca-i poti pune sub papuc de cate ori doresti si iti binevoieste inima! Dar Draga mea, scuza-ma ca iti spun dar te inseli amarnic!

Ei bine vezi tu, nu toti barbatii sunt atat de prosti pe cat ai tinde sa crezi, la fel cum nu toate se vand atat de ieftin precum o faci tu! Barbatii, cand vor sa obtina ce vor iti vor citi gandurile toate temerile si iti vor mirosi toate slabiciunile! Pe cat de putenica vei incerca sa te ti, pe atat de slaba vei deveni. Si pe cat de inabordabila si de pretentioasa vei vrea sa pari, prin atitudinea ta falsa de inalta calitate sau prin gesturi fine care te vor trada cand te astepti mai putin, pe atat de ieftin te vei vinde.( asta daca nu ai facut-o deja)

Pentru ca vezi tu, Draga mea, tu nu ai valoare, moralitatea si pic de respect. Esti genul aceea de femeie care nu va fi niciodata o alegere, ci doar o optiune, dintre altele de rangul tau. Esti exact genul acela de femeie care nu va dori nimic serios in viata ei, iar cand timpul va trece si va incepe sa proceseze cerebelul ala prost al tau, iti vei da seama ca va fi mult prea tarziu. Vei ramane cu o reputatie patata, femeia care a trecut dintr-un pat intr-altul, dezgolita de orice urma de moralitate, o femeie  care candva a valorat totul, iar acum nu mai valoreaza absolut nimic, pentru ca vezi tu draga mea, timpul trece repede si nu iarta pe nimeni.

O femeie marfa este cea care stie sa nu se transforme intr-una! Nu inteleg cum va puteti vinde frumusetea, trupurile, valorile si tot pentru o suma de bani, o masina luxoasa sau o faima de moment!?

Draga mea, da-mi voie sa iti spun ca o femeie adevara este cea a carui timp se castiga, nu se cumpara, cea care stie sa primeasca inainte sa ofere, cea care nu iese in evidenta prin adancimea decolteului si lungimea fustei, ci prin gratie, atitudine si rafinament. Tot ea e cea care stie sa puna accent pe alt tip de valori si sa fie independenta, pentru ca vezi tu draga mea, o femeie independenta nu poate fi cumparata.

Asa ca, “scumpa mea”, de voi este plina lumea si pe cat de multe sunteti, pe atat de putin aveti de oferit!

Inchei prin a te intreba: La tine cum mai e in suflet !?

Love, S !

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.