Instagram
Follow me

F.F.F( Fuck Fake Friends) – Simona Danciu
355
post-template-default,single,single-post,postid-355,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Ganduri  / F.F.F( Fuck Fake Friends)

F.F.F( Fuck Fake Friends)

Sa fii bun nu înseamnă ca esti prost!

Draga prietene,

Tin sa te anunț ca daca pana acum am fost buna, asta nu înseamnă ca am fost si proasta! Ca am tăcut si ți-am înghițit toate rahaturile, fiindu-mi jena de nesimtirea ta, nu înseamnă ca nu mi-am dat seama cât ai profitat de pe mine !

image

Obisnuiam sa fiu genul de persoana care era ok cu toate lumea, care își cerea scuze mereu de frica sa nu cumva sa se supere x sau y pe mine. Genul de persoana care am aprobat mereu opiniile prietenilor, ca si cum aveau întotdeauna dreptate deși de multe ori nu era asa. Acel tip de om pe care il sunai indiferent de ora din zi sau din noapte si eram mereu alături cu ceea ce puteam. Acea persoana căreia i pasa si iti dădea sfaturi, care te-a ajutat sa treci peste atâtea probleme si care chiar daca era sătulă de același subiect zis de 1 milion de ori, pentru tine, Draga prietene, am avut răbdarea si tăria sa te ascult pentru ca știam ce înseamnă. Care te-a ridicat de fiecare data când ai căzut si care nu te-a judecat nici macar o singura secunda. Eram acel tip de persoana care făceam mai multe pentru alții decât pentu mine.

Nu mai sunt asa . Am învățat sa ma aleg pe mine in detrimentul altora.

Asculta bine ce iti spun Draga prietene,

Te-ai comportat cu mine ca si cum ți-am fost inferioară, m-ai tratat de atâtea ori cu indiferenta, zilele în care  nici macar bunul simt nu l-ai avut sa imi răspunzi la un amărât de mesaj s-au adunat cu sutele, m-ai tratat ca pe un rahat si acum nu înțelegi de ce te-am exclus din viata mea  fara nici un fel de advertisment? Ei bine, răspunsul este pe cât se poate de simplu : mi-ai confundat bunătatea cu prostia. Dar pana aici.31964170_2107219779294993_4409921434252476416_n

De azi ma lipsesc de falsitatea persoanelor care ma înconjoara, de răutățile gratuite, de falsele felicitări care ascund in spate bârfe si invidie.

Dar tu sa stai liniștit Draga prietene, nu te voi ura pentru asta, nu am sa te blestem, dar nici nu am sa uit daunele provocate gratuit si fara mila. De acum, voi deschide mai bine ochii inainte sa imi deschid sufletul. Nu voi mai permite nimănui sa ma subestimeze. Voi tine capul sus si ma voi lipsi de persoanele toxice, ca si tine. Nu voi mai accepta sub nicio forma tratamente de genul. Daca o sa ai nevoie de ceva, nu voi mai fi acolo pentru tine. Te voi lasa sa te descurci singur, pasandu-mi de mine mai presus decât Tine. Nu voi mai oferi mult si sa ma mulțumesc cu putin. Nu ma voi mai amaneta pe mine ca sa iti ușurez ție viata si sa o complic pe a mea.

Nu mai sunt buna. Daca vrei sa imi auzi părerea sinceră, asuma-ți responsabilitatea de a accepta adevarul. Nu imi place sa te periez ci sa iti spun verde-N fata! Daca esti atat de idiot Draga prietene sa te superi pe adevăr, atunci nu ai ce sa cauți in viata mea. Eu iti voi spune părerea mea sinceră, chiar daca este ultimul lucru pe care vrei sa il auzi! Stii ca nu imi place sa ma ascund dupa degete, si prefer” sa fiu lovită de adevăr decât Consolată cu minciuni.”

Nu am sa mai accept sa fac lucruri care nu imi plac, doar de dragul de a nu supăra pe cineva , sau sa ii îndeplinesc cuiva vreun moft! Nu mai sunt buna pentru ca am ajuns sa ma cunosc la adevarata valoare.

Stiu ce merit, si de asta am devenit o egoista ( ți-am scris si un articol in care punctez de ce e bine sa fii egoist.) In fond si la urma urmei nu e nimic greșit sa iti pese de tine !31958769_2107229149294056_3411899505723834368_n

Traiesc intr-un final viata pe care mi-o doresc ! Prefer sa fiu înconjurata de oameni putini si de calitate decât intr-o mulțime de falsitati care pupa in cur si bârfesc pe la spate! Te salut Draga prietene, si iti mulțumesc ca mi-ai făcut viata mai buna !

Love, S !

Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.