Instagram
Follow me

In prag de Înviere,Azi e despre tine, Tata ! – Symona Sy
315
post-template-default,single,single-post,postid-315,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Symona Sy / Ganduri  / In prag de Înviere,Azi e despre tine, Tata !

In prag de Înviere,Azi e despre tine, Tata !

In pragul sărbătorilor Pascale, vreau sa i aduc un omagiu Tatălui meu, care din păcate, a ales un alt drum, drumul spre îngeri. Astazi este despre tine Tata ! Cu ochii inca umezi de fiecare data cand imi aduc aminte de tine, m-am decis sa scriu, despre ce ai fost,ce esti,cat mi-ai lipsit si cat imi vei lipsi in viata ! Nici o sărbătoare nu mai are culoare fara tine !

Despre bucurii, amintiri si rani nevindecate. Despre dor, despre tot ce ai fi putut fi , despre tine, TATA !

Stiu ca niciodata nu ai vei avea ocazia sa citesti  aceste raduri, dar intr-o zi poate vom avea ocazia sa ne reintalnim si le voi avea printre foi…Inainte de toate sa stii ca te-am iubit, te iubesc si te voi iubii mereu. Vei trai in inima mea vesnic ! Stii cica timpul vindeca…nu vindeca nimic…absolut nimic…Durerea o simt la fel…si dorul…si regretul…si vina…toate ma inconjoara si ma sufoca……Inca iti simt lipsa…as fi dat orice sa fi fost macar o clipa aici si sa iti aud vocea ! Dar tu ai plecat pe alt drum..

Mi-e dor de toate lucrurile pe care le faceam impreuna. M-ai invatat sa mesteresc si sa stiu cate putin din toate, mi-ai aratat de mica cum sa ma descurc si sa ma bazez pe mine insumi. Ai fost forta mea, care imi dadea putere. De la tine am mostenit taria si caracterul, incapatanarea dar si puterea de a ierta. As vrea sa fi macar cateva clipe alaturi de noi, de familie, sa ne reintregim..dar stiu ca acum nu se mai poate.

De multe ori cand ajung in fata mormantului tau, simt apasarea, dorul si tristetea dar si golul care l-ai lasat vesnic in sufletul meu..Dar nici macar pentru asta nu te pot invinovatii ! Stiu ca ai luptat pana la capat. Imi lipsesti tata, imi lipsesc vorbele tale, rasul tau, vocea ta, chiar si uneori duritatea…Mi-am dat seama ca te voi purta mereu in fiecare situatie si nu iti voi mai povestii cata durere mi-ai lasat in suflet..cum imi fugea pamantul de sub picioare cand am aruncat pamant pe tine! Cum mi te-a furat o nenorocita de groapa la care mormant vin de cate ori am ocazia, ca te simt si mai aproape de sufletul meu! De cat de goala e casa si sarbatorile cand simt ca de fiecare data cand ma intorc acasa lipseste ceva ! De cat de tare voi fi suparata ca in ziua nuntii mele nu vei acolo sa ma conduci la altar ! Ca nu ai apucat sa iti cunosti nepotii si nici nu ai avut sansa sa fi Bunic ! Dar sa stii le voi povestii despre tine,sa stii ca am pastrat putinele momente si poze si nepoteii o sa te viziteze cand vor venii pe lume !

As mai vrea sa te mai strig odata Tata, dar acum de cate ori tip, nu ma vei mai auzi. Dar vreau sa iti mai spun ca voi scrie mereu despre tine si ITI multumesc ca m-ai invatat in viata, ca cinstea si omenia este cel mai frumos dar pe care un tata il poate darui ficei lui” !

Te iubesc , TATA

Semnat, a ta fiica !

P.s Vreau sa va transmit tuturor pe aceasta cale, sa va prețuiți familia, părinții, sa profitați cât mai mult de timpul petrecut împreuna, pentru ca la final nu o sa conteze. Dupa pierderea tatălui meu, am învățat ca fericirea nu se măsoară in bunurile materiale,sau bani, ca orice parfum scump, haina de fița sau accesoriu pălesc in comparație cu sentimetele de iubire, caldura, familie, acasa ! An dupa an lipsa lui si-a făcut prezenta indiferent de cât de împodobita era casa, sau câte bunătăți erau pe masa ! Învătați sa profitați de momente si nu risipiți clipele, pentru ca paradoxal, omul in viata pierde ani, iar la final cerșește clipe !

Va doresc Sărbători Fericite si pline de lumina si liniște sufleteasca !

Va pup, S !

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.