Instagram
Follow me

Parfum cu note de senzualitate.. – Simona Danciu
322
post-template-default,single,single-post,postid-322,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Beauty  / Parfum cu note de senzualitate..

Parfum cu note de senzualitate..

Salutare fetelor,

Stim cu toate ca parfumul reprezinta pentru fiecare dintre noi o sursa de inspiratie. Prin alegerea corecta a lui, el reflecta personalitatea, senzualitatea, si poate fi “arma perfecta” in jocul seductiei. Consider ca este un accesoriu nelipsit pentru orice femeie.

Reprezentanta a sexului frumos fiind, stiu cat este de greu cand vine vorba de alegerea parfumului preferat, avand in vederea multudinea de esente si branduri, care concureaza puternic pe piata.

Parfumurile sunt foarte indraznete, si au evoluat mult de-a lungul timpului. Fie ca iti plac aromele lemnoase, citricele sau cele florale le vei gasi in cele din urma, iar schimbarea acestuia va fi una dificila.

Eu una, m-am lasat prinsa in mrejele parfumului Allien, care a castigat teren, devenind unul dintre cele mai iubite si alese parfumuri de catre femei.

Voi enumera mai jos, motivele care m-au facut sa ma indragostesc de acest parfum.

Pentru mine personal, acest parfum se potriveste perfect personalitatii mele. Este unul dintre parfumurile care are note usor picante, dar si lenoase, este origial, plin de senzualitate si mister cu o energie ce pare a fi creat intr-o alta lume. Varsatoare fiind, consider ca aceste note se potrivesc si se armonizeaza perfect pentru a-mi contura feminitatea si senzualitatea.

Este un parfum seducator, cu un miros inconfundabil, lasandu-se purtat cu lejeritate atat ziua cat si seara, datorita combinatiei reusite de : nici prea dulce, nici prea lemnos.

Ma completez cu acest parfum, care plin de efervescenta fiind, ma face sa eman energie si sa radiez in orice moment !

Te provoc sa incerci cu drag parfumul Thierry Mugler Alien si iti garantez ca te vei indragosti de acest parfum, perfect pentru tine !

Love, S .

Tu de ce parfum te-ai indragostit ? Te invit sa lasi o parere sau noi sugestii in sectiunea pentru comentarii ! O zi deosebita !

Comments

  • Denisa

    Clar, Armani CodešŸ’œ

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.