Instagram
Follow me

Draga Hatter, F*ck Off !! – Simona Danciu
287
post-template-default,single,single-post,postid-287,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Lifestyle  / Draga Hatter, F*ck Off !!

Draga Hatter, F*ck Off !!

Draga hatter ,

P5tGz35

Incep prin ati spune ca ai devenit un fel specimen “retardat-notoriu” !atat de comun, incat tind sa cred ca “cei care au o cultura generala devin un fel de specie pe cale de disparitie!”.

Atat in scoli, in facultati cat si in viata de zi cu zi , sa nu zic de spatiul virtual care este invadat de mii de entitati fara minimul de cunostinte sub cutia craniana, nivelul incultilor este intr-o continua crestere amenintand dezvoltarea Culturii si Emanciparea speciei. Nu afirm faptul ca eu sunt cea mai inteligenta, Nu ma intelegeti gresit, insa cand ma uit in jur prind curaj datorita faptului ca vad  “acele specimene” care nu pot fi numiti prosti deoarece ei tind spre retard notoriu.

Nu au minimul de cultura , sa nu mai vorbim de coeficientul de inteligenta care e mult sub nivelul marii ! Nu au habar de o larga varietate de cunostinte dar ei totusi se baga “ca si musca-n lapte”, folosesc niste termeni indescifrabili (pentru mintile lor scurte si “odihnite”) pentru a parea inteligenti, nestiind faptul ca o dau in grotesc in incercarea lor esuata de a plagia sau cita, deoarece in prostia lor, confunda intreg cuvantul cu un cuvant pe care nici macar nu pot sa il pronunte.
Inainte de a te ascunde in spatele unui monitor si de a judeaca “dupa aparente” fa o recenzie asupra vietii tale de plictisit/a si frustrat/a notoriu/e.
Incapabilitatea de adaptare intr-o societate a unora si refuzul la cutura duce la ignoranta si stupiditate.
Ne miram ca rata de analfabetizare a crescut cu 75 % cand se promoveaza Guta, Salam sau alte personaje care dau bine dezbracate expunandu-si cat mai multa piele care instriga la indecenta, prostie, incultura, dezmat .

Este atat de usor  sa te ascunzi in spatele unui monitor si sa stai toata ziua si sa comentezi pe net! dar tu? acela sau aceea care nu stii altceva decat sa denigrezi si sa improsti cu noroi si venin sau comentarii taioase ce faci ? ce te deosebeste pe tine de restul lumii ? Ca dupa cortina oricine se poate ascunde si sa isi un rol de bad girl/ bad boy pe net!

Sunt oameni care  muncesc ore in sir sa faca un “amarat” de video de “cacat” sau o sedinta foto in opinia ta de incult/a care esti ! Voi astia care nu aveti altceva de facut de ce nu faceti voi ? Nu aveti altceva de facut decat sa stati toata ziua si sa fiti HATTERI pe net.

Aveti mintile atat de inguste incat vi se pare ca va baga cineva in seama ! cu riscul de a devenii vulgara FUCK OFF ! nu iti place ce vezi ? SKIP ! nu te pune nimeni sa stai sa-i urmaresti vloggul, blogul, contul de facebook, canalul de youtube, videoclipuri, poze etc ! Dar Tu trebuie sa te bagi in seama si sa te afirmi fara sa stii absolut nimic de persoana respectiva, fara sa stii cate ore de munca si dedicatie iti trebuie sa realizezi acel ceva ! stai probabil in fata tv-ului si cu telefonul in mana, trecand viata pe langa tine, lamentandu-te degeaba si lasand mesaje de prost gust !! SCUTITI-NE de opiinile voastre ! Nu ne intereseaza !

Si daca vrei iti las un ghid cum sa fi HATTER pe net ! Ca sa vezi ca oricine isi poate asuma acest rol ! Dar o sa il scriu intr-un articol urmator, poate, poate vei fi si unul de calitate ! Pentru ca vezi tu draga HATTER, pana si ca sa fi HATTER pe internet trebuie sa ai un minim de cultura generala ca sa fi unul de calitate daca tot adopiti postura asta de ” critic “. Dar pana ajungi la nivelul acela mai citeste putin din DEX ca sa stii data viitoare sa folosesti si corect cuvintele in context !

Inchei prin a spune ca, asa cum se prevede, tara noastra se duce de rapa cu fiecare zi ce trece. Cultura devine… utopie.

27590996_1996039557079683_983164704_n

Love, S

 

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.