Instagram
Follow me

F*ck this world..i’m going to Wonderland – Simona Danciu
196
post-template-default,single,single-post,postid-196,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Lifestyle  / F*ck this world..i’m going to Wonderland

F*ck this world..i’m going to Wonderland

Hello dears ,

Stiti cum e acel moment in care va simtiti secati de toate puterile? Cand rutina intervine si dupa nebunia reducerilor parca ai nevoia disperata de ” o gura de aer ” ? Cand cauti o cale de iesire din monotonie care sa te revigoreze si sa iti ofere cateva clipe de rasfat? Daca si raspunsul vostru la intrebarile de mai sus sunt afirnative, atunci trebuie sa ajungi la Spa !!

O sa va povestesc despre un loc magic, departe de freamatul si agitatia din oras, care din fericire este la cativa pasi de Cluj…Da, da ! Ati ghicit ! Este vorba de Wonderland !

Cand vrei sa iti pui ordine in ganduri, sa te relaxezi sau daca te gandesti la echitatie, zbor cu balonul cald, sa te resfeti o zi intreaga si sa pasesti intr-un taram desprins din povesti, you must go to Wonderland !

Locatia se afla intr-un cadru natural, unde orasul ti se intinde practic, la picioare ! Cool right ? Confortul, detaliile si atmosfera feerica te vor umple de energie ! Trust me .

24331379_1929168783766761_386296989_n

Odata ajunsa aici, si blocata in cadrul magic care il ofera atmosfera, eu am ales o zi de relaxare la Spa !

Asadar,in spatele usilor de aici te asteapta :

IMG_8942-683x1024

1. o piscina cu un cadru dosebit unde vei putea uita de rutina si te vei simti ca in basme, 2 jacuzzi-uri , sauna finlandeza unde te vei putea relaxa si rasfata o zi intreaga…

IMG_8910-1024x683

http://www.wonderlandcluj.ro/rad/spa/

IMG_8921-1024x683

http://www.wonderlandcluj.ro/rad/spa/

IMG_8922

http://www.wonderlandcluj.ro/rad/spa/

IMG_8971-1024x683

http://www.wonderlandcluj.ro/rad/spa/

2. sala de fitness- sincera sa fiu cred ca este una dintre cele mai neobisnuite sali de sport pe care am vizitat-o ! are un aer si un design deosebit, iar aparatura si atmosfera creata, te vor face sa fi mandru ca faci miscare ! Good job !

IMG_9491-1024x683

http://www.wonderlandcluj.ro/rad/spa/

3. Salina -aici , cei care au conceput proiectul s-au gandit chiar la toate ! Daca esti una dintre persoanele care care sufera de astm, la Wonderland, gasesti inclusiv salina ! Poti beneficia de elementele benefice ale sarii intr-un mediu relaxant si placut! how cool !

IMG_2629-1024x683

http://www.wonderlandcluj.ro/rad/spa/

IMG_2636-683x1024

http://www.wonderlandcluj.ro/rad/spa/

4. Masaj – fie ca vrei sa optezi pentru un masaj de relaxare, antistress, terapeutic, anticelulitic sau multe alte variante, aici ai parte de acest serviciu…preturile variaza in functie de durata si de tipul de masaj…preturi, precum si toate detaliile le gasiti pe pagina lor http://www.wonderlandcluj.ro/rad/spa/

IMG_8862-1024x683

http://www.wonderlandcluj.ro/rad/spa/

Asadar, Wondrland Resort Cluj, ofera unul dintre cele mai complexe pachete de activitati de relaxare si petrecere a timpului dvstra, variiand de la activitati de relaxare pana la activitati dinamice precum : paintball , jocuri de fotbal pe terenuri special amenajate, biliard, darts, zbor cu balonul cald ( next on my bucket list ), echitatie. Indiferent de topul preferintelor cu siguranta in acest resort vei gasii de toate pentru toti ! Asa ca ce mai astepti ? Hai si tu la Wonderland !! Must to see it !

Love, S .

Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.