Instagram
Follow me

“New beginnig, new me “ – Simona Danciu
25
post-template-default,single,single-post,postid-25,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.3.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-divided,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Simona Danciu / Ganduri  / “New beginnig, new me “

“New beginnig, new me “

Hey ,

Dupa o lunga absenta din lumea blogg-ului , am revenit si eu, cu forte noi sper ! ( imi era atat de dorrr !!! Parca a reinviat o parte din mine ).

De mica am avut o pasine pentru scris,insa am inceput mai serios abea undeva in jurului anului 2009 (vroiam la vremea respectiva sa scriu si o carte, pe care o incepusem si la care trebuie sa i gasesc schitele ­čśů ) insa, datorita multitudinii de intamplari din viata mea s-a cam pus praful pe latura aceasta.

De cateva zile, un gand nu imi dadea pace si anume acela, de a ma reapuca de scris.Cu cat citeam mai multe articole pe diferite blogguri cu atat se reaprindea flacara de a scrie tot mai tare .Am cautat zile in sir vechiul blog, insa, habar nu mai aveam cum se chema, pe ce adresa era conectat ( nu stiu daca stiti acel feeling cand esti ataaat de aproape sa recuperezi ceva si nu stii “acel” , “mic” detaliu care, by the way e foarte important ).

Asa ca, dupa o luunga si stresanta sesiune de cautari, am gasit vechiul blog , pe care il declar pierdut din pacate.Nervi, stres, timp pierdut, memorie scurta->cam asa as descrie aceasta sesiune, insa, am zis : De ce sa nu incerc cu un altul nou ? New beginnig, new me ! Asa ca : iata-ma ! Din nou incepatoare, dezorientata, aeriana ( parca mi-as descrie zodia ! haha ).Stii cum e acel feeling ? Sa fi incepator ?? Nasool !! App. o sa fac un articol pe tema asta pentru ca am fost incepatoare in atatea domenii incat as putea scrie o carte, haha ! Soo , wish me luck.

Love, S .

No Comments

Leave a Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a dolor et est pretium maximus.